fredag 21 februari 2014

Middag med Dexter

Jag har gjort bort mig totalt i typisk Linda style. För det första så har jag nämnt för Susanne att jag tycker hennes man Lenny påminner mig lite om Dexter från TV serien där han spelar en seriemördare. Jag menar alltså inte att Lenny påminner mig om en seriemördare utan Michael C Hall som spelar Dexter gör ett så pass bra jobb att jag verkligen gillar honom som seriemördare och Lenny påminner mig om honom. Han har även blivit röstad Amerikas favorit seriemördare. Först blev det missförstånd då de trodde att jag menade att de såg lika ut till utseendet. Lenny hade då googlat vem Dexter var och blivit besviken då han inte tycker att han ser vidare bra ut. Jag förklarade att det var mer till sättet jag tyckte de påminde om varandra. Dexter är ju väldigt snäll, beskyddande och karismatisk även om han är en seriemördare och det var det jag försökte få fram. 

Jag berättade det här för Eric som sa att jag måste droppa hela grejen och begrava den då det inte finns en värre förolämpning än att jämföra någon med en seriemördare. Jag skulle droppa det men då berättade Susanne att tydligen där Lenny jobbar så kommer det förbi olika människor dagligen som nämner att de tycker han påminner de om Dexter Morgan och ber honom att inte döda honom. Ok haha då var jag inte så ute och cyklade ändå. 

Men igår kväll så hade vi över Lenny, Susanne och Skyla för middag och vi pratar om vart vi vill resa och vart vi inte vill resa. Lenny nämner att han gärna vill resa till Ryssland och jag säger då att det är ändå ett land som jag inte har minsta sug att åka till och att ryssar skrämmer mig litegrann. Ok, då säger Lenny att han är ryss. Hans mamma kommer därifrån. Alltså kan det bli mycket värre. Stackars Lenny alltså. Jag förödmjukar honom (utan att jag vet om det) om och om igen. Nu när jag tänker tillbaka så tror jag att Susanne har nämnt att Lennys mamma kommer Ukraina. Alltså fasen vad gör man! 


10 kommentarer:

 1. Hahahaha! I just loooove Linda style! På dem bara! :D

  Känner inte ni varandra tillräckligt väl för att de ska se ditt stora missförstådda hjärta för vad det faktiskt är? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. Jo jag tror det är mer jag som har tagit det till nästa nivå när det egentligen bara är lite roligt och allt man kan göra är att skratta :)

   Radera
 2. Ojojoj! Vad jobbigt! Vilken himla otur du har med detta :) Ibland tycker jag nog att folk är lite lättstötta till vardags...Jag själv skulle inte ta illa upp om jag var lik en serimördare eller var ryss. Jag skulle nog också skämta om detta med dig i så fall. Men alla är vi olika. Verkar han ta mycket illa upp? Det finns ju sätt att ta hand om det på. 1) Låtsas som om det aldrig hänt. Skämta vidare om det mesta, du gillar ju honom och menar inget illa! Är man bra kompisar ska man kunna tåla lite kan jag tycka 2) Ta över honom på en fika och förklara i lugn och ro att du inte ville nåt illa alls, det var bara en massa himla otur och att du skäms lite att det blev så där. Det var inte meningen att förolämpa någon alls. Bjud över när det fått lägga sig lite och han kanske fått lite mer perspektiv på det hela. 3) Dumpa vännerna helt och låtsas att ni aldrig träffats :p Kanske inget alternativ, men iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för de jättebra råden. Du har så rätt om allt. Jag tycker också att folk kan vara väldigt lättstötta då jag istället hade skrattat åt det. I detta fallet dock så tror jag att det är spm jag skrev i ovan kommentar. Han har inte tagit illa vid sig utan det är mer jag som har trott det. Han tycker mer att det är roligt. Jag pratade till och med med hans tjej idag som sa att det inte rörde han i ryggen utan han tyckte det var mer roligt.

   Jag nämnde det för några andra vänner förra helgen som blev helt shockade över vad jag hade sagt. Så jag tyckte det var mer roligt så tyckte de det var fruktansvärt så jag tror jag blev influerad från vad de sa. Hur som helst allt är ok :).
   Jag uppskattar verkligen din kommentar. Kram

   Radera
 3. Ps. Detta KAN ju också bero på kulturella skillnader. jag märker att vissa skämt jag kör här inte riktigt når fram som i Sverige eller faller platt! Kan vara kultur länder mellan och familjer mellan :) Detta kan man ju också förklara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här tycker jag är så intressant för att det händer mig titt som tätt. Man försöker köra ett skämt som man vet skulle gå hem hemma men här faller det platt och alla är istället helt tysta haha. Kan vara hemskt :).

   Radera
 4. Ah, så fel det kan bli när man bara ville väl >_< Och det brukar alltid bli värre när man försöker släta över det :P
  Tur att det är dina vänner, dom brukar ha mer överseende än okända människor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha de har riktigt med överseende som tur är :)

   Radera
 5. Ahhh, inte nog med att vara seriemördare - nu är han en skrämmande rysk seriemördare :) Kan inte bli bättre det här hahahaha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha! Man kan ju inget annat än att skratta :)

   Radera