fredag 26 juni 2015

Fars Dag

Förra söndagen var det Fars Dag här i USA. Tänk om alla länder hade det samma dag, så mycket lättare det hade varit. Jag ligger ju lite efter här i bloggen som ni förstår. Igår var det till och med min födelsedag :). Upplägg om det kommer... Men i alla fall - Fars Dag. Då skulle vi ju fira världens bästa pappa. Vi lät Eric sova på morgonen men inte ända tills han vaknade (nej vi skulle ju iväg ;)) men lite längre än vanligt och så kom vi alla in och väckte honom med frukost på sängen och presenter. Han fick en kopp med kort på våra små sötisar och ett par tofflor som han har velat ha. Det var ett ganska skarpt uppvaknande. Inget långsamt vaknade här inte. Nej, det vet ingen av oss vad det är längre :). 

Vi bestämde oss för att åka till ett ställe hela familjen som vi aldrig varit förut - Jalama Beach. Det ligger norrut härifrån och många campar där och det är tydligen ett bra surfställe och så är de jättekända för sina hamburgare. Så det var planen. På vägen dit höll vi på att få bensinstopp så vi satt som på nålar tills vi kom fram till en mack. Då hade vi fått åka åt helt fel håll också i säkert en 30 minuter. Sedan blev Eric illamående och den vägen vi åkte på var fruktansvärt snurrig och det var kurva efter kurva vilket inte gjorde situationen bättre för honom. Jag var tvungen att köra annars hade jag kräkts. Jag blir gravt åksjuk. Så stackars Eric men det fick bli jag som körde. 

När vi väl kom fram dit så mådde han lite bättre i alla fall. Det blåste något så fruktansvärt så vi höll på att blåsa bort (ingen överdrift) så vi gick direkt till restaurangen (den enda) och beställde mat, deras kända hamburgare. Väntan på maten skulle ta 1 till 1 1/2 timma och det tog säkert närmare 2 timmar. Vi höll på att smälla av av hunger. Men under tiden så köpte vi en drake (perfekt dag för drakflygning) och gick till stranden. Vi fick söka skydd i emellan sanddynerna då allt flög åt alla håll. 

När vi sedan fick maten så fick vi sätta oss vid deras lekplats istället då det blåste så att de små fick sand i ögonen. Tyvärr blåste filtar och även en del av maten bort när vi åt, men men allt får gå. Trots väntan så var det värt det. Hamburgarna var grymt goda. Det var en väldigt mysig dag trots allt. Här kommer några bilder från dagen :).                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar