onsdag 24 juni 2015

Härlig Midsommar

Vi firade midsommar med SWEA i år så klart (då jag är medlemsansvarig i SWEA :)). Vi träffades alla i en park och gick tipspromenad, åt god midsommarmat och drack nubbe, barnen lekte i ett bouncehouse, vi dansade runt midsommarstången (som Eric hade byggt, :) världens bästa stång. Jag skrattar ihjäl mig åt hur andra i parken måste ha sett på oss. Innan vi klädde stången så ser den ju ut som ett stort kors bara. De som inte är svenskar måste ju tro att det är något jättereligiöst som ska börja, men istället klär vi den med blommor och börjar dansa och sjunga små grodorna runt den haha. 

Det är heller inte lätt att hålla konversationer med folk när man har en liten världssnabb bebis runt benen som klättrar upp på picknickborden om man tittar bort en kort sekund. Man kommer konstant av sig och får ursäkta sig och försöka komma tillbaks till vad man pratade om. Tur att de flesta andra är föräldrar de med, då borde man ju förstå hur den kan vara. 

Vi var helt slut när vi kom hem och alla slocknade tidigt men det är väl precis som det ska vara på midsommar. Det var jättetrevligt. Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar även om jag hörde att det regnade över hela Svedala.


Jag och min minsting <3

De små var så söta i sina midsommarkransar <3

Förberedelse av stången dagen innan midsommarfirningen. Det man får stå ut med om man är gift med en svensk tjej ;)1 kommentar:

  1. Åh nä, på Torreby sken solen! Kom en skur men det känns ju mer eller mindre obligatoriskt. Annars var vädret topp! :)

    Så fina kransar ni har! Underbar bild på dig och lillan! :)

    SvaraRadera