fredag 26 juni 2015

Min Födelsedag

Min födelsedag var igår som jag nämnde i det förra inlägget lite löst. Firade mig själv litegrann i måndags och åkte ned till Thousand Oaks ihop med Laurie för en barnfri dag, shopping och ansiktsbehandling. Jag gör nästan aldrig ansiktsbehandlingar men tror banne mig att detta får bli del av vår budget. Jäklar vad skönt det var. Det var faktiskt Liljas svenska lärare som gjorde min behandling och gud så underbart det var. Jag fick 2 hela timmar av bara relaxande och massa olika krämer, ånga osv på ansiktet. Hon färgade också mina ögonbryn och fransar. Känns lite bättre nu på morgonen när man vaknar, då man inte känner sig så tom haha. Vi skandinaver är ju ofta ganska ljusa och jag har knappt någon färg på mina fransar eller ögonbryn så det var en bra grej att göra. 

I onsdags gick jag och Susanne ut för en liten pre-celbration... som faktiskt gick riktigt vildt till. Vi stannade ute jättelänge och har svårt att minnas vissa delar av kvällen. Det var inte igår det hände haha. Så själva födelsedagen spenderades ganska bakis tyvärr, men det var det helt klart värt!!!

Jag kände mig så uppvaktad på själva dagen och fick en massa skönsång på morgonen och många som kom ihåg mig. Jättegulligt verkligen!!! Så tack till alla inblandade. 
Igår gick jag och Eric ut på middag. På kvällen kände jag mig ganska återställd får jag väl säga och det var så mysigt att komma ut bara vi två. Vi gick till ett ställe i stan som heter Cielitos och var jättenöjda. God mat, bra service, mysig atmosfär. Det kunde inte ha varit bättre. Ben satt barnvakt. Tack Ben!!! :) 

Jag och fina Susanne <3

Jag döööör så god mat det var!


Jag fick en massa presentkort igår. Så himla gulligt. Så nu får det bli lite shopping! 1 kommentar:

  1. Grattis i efterskott!! Ja, du ska veta att jag tänkte på dig i alla fall... :) Härligt att fira i så många dagar! ;)

    SvaraRadera