fredag 12 juni 2015

Svart Klänning till Bröllop?

Ahhhh jag är verkligen inte en morgonmänniska. Har så svårt på morgonen. När jag fått mitt kaffe och en sekund att vakna till liv, så går det ganska bra i alla fall. Jag har ju inget val, här finns det ingen som skulle få för sig att sova längre än till 7:30. Oftast mycket tidigare!

Nu är jag lite mer vaken i alla fall och tänker på helgen. Idag skulle vi till gymmet som vanligt men det blir inget med det då bilen är på macken. Vi hoppas att vi får tillbaka den i tid tills Penelopes examen idag vid lunchtid i alla fall. Nästa år börjar hon i förskolan. Tiden går alldeles för fort. Håller tummarna att vi får bilen i tid och kan gå. Lite senare ska jag iväg och fixa håret. Vi ska på bröllop i San Diego imorgon så det kan vara kul att fixa sig lite. 

En familjevän gifter sig och vi ska bo på hotell från lördag till söndag. En liten getaway. Ska bli riktigt mysigt alltså. Det värsta är att jag har inget att ha på mig. Det får kanske bli min röda klänning som jag har till typ alla tillställningar haha. För man kan inte ha svart eller hur, och självklart inte vitt? De små tänkte jag klä i deras födelsedagsklänningar. De har ju samma klänning i olika storlekar. De kommer bli sååå söta!

OCH på vägen dit ned ska vi åka förbi ett ställe som säljer hårförlängningar. För er som inte vet är jag besatt av hårförlängning och har testat en hel det genom åren. Jag har haft de som man sätter fast i håret med keratin, de man syr i och en herrans massa clip-ins. Det senaste har jag bara använt clip-ins för jag har försökt få mitt egna hår att växa. Det verkar nästan omöjligt dock, men jag vill ändå inte sätta in permanenta extensions då de sliter så på håret. Så nu har jag forskat och forskat om vad mina nästa extensions kommer bli. Och jag har kommit fram till Halo Hair Extensions.

Halo extensions sliter överhuvudtaget inte på håret (mindre än clips till och med) då de sitter fast med en fisklina uppe på håret (svårt att förklara haha). Man kan inte se de (nästan inte alls i alla fall). Det är något som är så jobbigt med clip ins, jag går runt paranoid för att man kan se de där bak (och frågar Eric stup i kvarten) och speciellt om det skulle vara en blåsig dag :). De har ett ställe som säljer de på vägen ned till San Diego så vi ska stanna där så jag kan testa de, men jag har hittat ett ställe på nätet som jag antagligen kommer köpa de från (billigare), även om det hade varit roligt att haft nytt hårsvall till bröllopet. 

TGIF allihopa!!!


Is it a No No?!4 kommentarer:

 1. Här har svart blivit ok på bröllop men det kan ju vara bra att kolla med brudparet så det inte blir pinsamt... :) Förr var nog rött inte ok heller, inte i kyrkan i alla fall, efter vad jag läst någongång... Men det är länge sedan! :) Du lär bli strålande vacker oavsett!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahhh intressant. Tack vännen, det slutade med en pärsikofärgad klänning som jag hade i garderoben :).

   Radera
 2. Jag röstar nej till en svart klänning på ett bröllop. Du kan ju alltid köpa en vit klänning och färga den till en passande färg. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det kan man ju också göra förstås!

   Radera