måndag 25 februari 2013

Äntligen Hemma

Gud så skönt det var att komma hem i fredags kväll. Det har gått i ett sedan tisdags morgon. Gissa om det var härligt att träffa liten Smurfis och Eric igen. Lilja sov när jag kom hem i fredags så jag fick inte träffat henne förrens på lördagsmorgonen. Hon verkade lite konfundersam och började ta i mitt ansikte och hår när jag gick in till hennes rum för att hälsa på henne. Sååååå otroligt mysigt att kunna kramas igen. Jag skulle aldrig kunna resa för jobbet kontinuerligt. Usch alltså!

Konferensen gick jättebra i alla fall och det var roligt att träffa alla i egen hög person istället för bara över telefon eller email. Jag hade organiserat våran underhållningskväll för onsdagskvällen som blev en jättehit vilket var kul. Vi hade två spel som vi spelade. Väldigt enkla men roliga. När alla anlände på kvällen så satte jag en etikett med en känd person bak på ryggen på alla som då blev personens identitet för stunden. Ens jobb var då att komma underfund med vem man var genom att fråga frågor som "Är jag en kvinna!" "Är jag gammal?" Det kunde vara allt från att man var en seriefigur, skådespelare till historiefigur etc. Alla gick in för det till max. Och kom man på sin identitet så fick man flytta etiketten från baksidan till framsidan. Den som till slut hade flest etiketter vann. Det andra spelet vi spelade var "säg inte..." Vilket går ut på att man har ett ord under kvällen som är tabu att säga och skulle man nu råka säga det och någon påpekar det så får man ge ifrån sig alla piprensare (vilket var vad vi använde - men man kan ju använda vad man vill).

Vi höll igång varje dag från klockan sex på morgonen tills fram till småtimmarna. När vi satt på planet hem var jag bra trött. För att inte tala om trött på människor haha. Jag behöver verkligen min egentid för att ladda batterierna igen.

6 kommentarer:

 1. Gött att du är tillbaka! :) Kan tänka att det blir intensivt. Jag är som du - behöver min tid i fred/med familjen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller huuuuuuuur. Måste ladda batterierna :).

   Radera
 2. Låter som du har haft roligt och intensvit :) Vilken bra ide med lekarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev faktiskt väldigt roligt och väldigt enkelt för människor som inte känner varandra att starta konversationer :).

   Radera
 3. Hej Linda! Gillar verkligen din blogg. Skulle vilja ställa dig lite frågor, (ska flytta till USA) har du någon email där man kan skicka ett litet brev? Känner att jag behöver skriva av mig och få hjälp, hade vart jätte snällt om du kan svara när du har tid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad snällt :). Självklart - skriv till linda_h_us@yahoo.com.

   Radera