söndag 17 februari 2013

Bootcamp, Boys, Babies & Beach

Den här helgen startade med att jag och Susanne gick på BootCamp på lördagsmorgonen - kl 8:30 på morgonen märk väl. Det som är jättebra är att man kan ta med sig sina bebisar/barn till träningen så det gjorde vi. De satt uppradade längst bak och tittade på. Ledaren var helt hysterisk och jättehögljud vilket var bra och fick igång alla rejält. Hon kom förbi oss mammor och gjorde high-five. Hårdare high-five har jag aldrig fått haha. Det var så jäkla skönt att börja dagen med en workout. Vi blev så inspirerade att vi ska börja göra det här regelbundet nu. Träningen var så intense att jag knappt kunde gå några dagar efter.

Phillip och Emily var också och hälsade på i helgen för att Emily skulle ta kort på lilla Lilja. Hon är en jättebra fotograf. Som tack tog vi ut de på middag i lördags kväll. Det blev en jättesen middag - klockan 22:30 tror jag vi satte oss ned. Vi hade jätteroligt dock. Efter många glas vin senare begav vi oss hemåt och jag fick kasta mig ner i sängen för jag var helt slut.

I söndags så tog vi kort på liten. Jag har velat ta sådana här 9-månaders kort jättelänge nu på Lilja (uppenbarligen så är det väldigt mycket senare nu än 9 månader i och med att hon snart är 1 år men men) men det har inte blivit av. Vi tog en massa kort på henne hemma i vår säng då vi lade ut en vit filt där hon fick modella :). Hon verkade tycka det var jättekul med all uppmärksamhet så vi fick nog en hel del söta bilder. Vi tog även vårt pick och pack och drog till stranden ett till photoshoot. Några familjekort blev det också. Jag är så spänd på att få se det färdiga resultatet.


Susanne i full gång!


2 kommentarer:

 1. Gött att du kommit igång nu då! :) Skönt när man känner att man gjort något. Men middag vid den tiden - jag hade legat i koma...!

  Ska bli så kul att få se bilderna på Lilja! För det får vi väl? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut de kommer komma upp i bloggen så småningom :)

   Radera