söndag 3 februari 2013

John Mayer & Katy Perry

Idag har vi haft en mysig familjedag. Vädret var jättefint idag så vi bestämde oss för att ta vara på det. När vi åt lunch kom servitören förbi och sa till oss;

- "Där är John Mayer och Katy Perry. De väntar på ett bord."

De hade precis gått förbi där vi satt och jag hade tittat till och tyckt jag kände igen båda två och trodde att jag kände de från någonstans men kunde inte komma på från vad. Det är så konstigt när man ser en kändis. Jag har sett några stycken sedan jag kom hit till USA och varje gång så tror jag att jag känner dessa människor.

Eric gick i samma klass som Katy Perry ett tag så jag tyckte att han skulle säga hej men han ville absolut inte störa de. Jag ville störa de haha och bara säga i förbigående att jag gillar deras musik. Liksom inte stanna och vara som ett hysteriskt fan (vilket jag inte är heller för den delen) men bara säga en mening liksom. Det kanske de hade tyckt varit störande i och för sig. Eller så kanske de hade tyckt det vorit roligt att höra. Ingen aning!? Eric förbjöd mig i alla fall :(.

Efter lunchen gick vi till lekparken med liten Smurfis och gungade än en gång. Väldigt roligt det där gungandet :).Jag veeeet... många bilder på Smurfis, men det är min lilla docka!

Ben (vår kompis) som nu har bott hos oss ett längre tag (hrrrrrmmmm flera månader skulle jag tro vid det här laget) har precis flyttat in till ett nytt ställe så vi åkte dit för att hälsa på en sväng och se hur det var. Ben och hans bror har flyttat en 20 min utanför Santa Barbara, mer mot landet till. Påminner skarpt om berget där vi bodde (jag med 5 killar) för lite över ett år sedan. Det är verkligen perfekt för de. Det ser lite (eller kanske väldigt) bohemiskt ut runt omkring. Det är massa citronträd, apelsinträd och avocadoträd runt om hela huset. Överallt finns det växter, små stigar, bord och stolar osv. De har till och med en liten damm med guldfisk i.
Kvällen avslutades hemma hos Erics föräldrar för att titta på Superbowl. Jag visste inte ens vilka lag det var som spelade. Så intresserad är jag!!! Eric sa att han bara några timmar tidigare hade sagt till mig vilka lag som spelade och han tyckte att jag skulle tänka riktigt hårt för att komma på det. Jag kom till slut på att det var San Francisco. Men jag sa "SF Giants" som är Baseball och inte Amerikansk fotboll. Ja, ja. Nära nog eller hur!!! För er som är intresserade så vann Baltimore. Vad teamet heter kommer jag inte ihåg. Beyonce var jättebra förresten i "Halftime Show." Hot!    Hot!    Hot!


God mat och fin utsikt från Erics föräldrars!

16 kommentarer:

 1. Då fick du aldrig veta om de hade uppsakattat din lilla välmenande mening eller ej :(
  När jag var och hälsade på Owen på jobbet (tiny caf'e) för ett par år sedan så kommer "Mia & Klara"-Klara Zimmergren in och tar en kaffe med sin hund, 2 m ifrån mig. Jag blir alldeles star-struck (för jag ÄR ett stort fan av showen) och VÅGAR inte säga något...
  Ingen världskändis precis, men en ball person i mina ögon. Var tydligen stammis på caf'eet men Owen hade inte vetat vem hon var :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det är roligt det där. Man kanske har sett en massa kändisar under åren men inte tänkt på det! Så är det nog :).

   Jag vet vem Klara Zimmergren är men jag har faktiskt aldrig sett programmet? Har väl varit här i USA för länge (Ibland har jag faktiskt ingen koll på vad som försigår i Sverige tyvärr). Kan man se det online kanske?

   Radera
  2. Kan tänka mig att det blir så. Det var ju längesedan det gick nu, men man kan hitta klipp på youtube tex.

   Radera
 2. På tal om kändisar - har du kvar din papp-Brad Pitt? :D Du har alltid varit lite utav en stalker... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag har kvar den papp bilden haha. Hade det varit Brad så hade jag ABSOLUT gått fram vad Eric än hade sagt!!!

   Radera
  2. Hade det varit Brad hade du nog strukit med på gund av överhettning...! :D

   Radera
 3. I somras var jag på Alaska state fair i Palmer och Avett Brothers skulle spela där, Jag och W skulle på konserten med några andra kompisar och mamma och pappa skulle vara på annat håll (de var och hälsade på i somras). Under dagen var vi på marknaden, och då ser jag Avett Brothers (bröderna då) komma gående och det är typ ingen som verkar veta vilka de är. Jag tycker dom är sjukt bra.

  Jag (för första gången i hela mitt liv agerar som ett crazy fan förstås) vill ju förstås ha kort på mig med dom för några andra som kände igen dom gick fram och frågade om de fick ta kort, fast jag är så blyg och vågar inte gå fram till dom. Så till slut fick min mamma mig att gå fram och fråga, och så fick jag kort med de två bröderna på varsin sida om mig. W sa att han aldrig har sett mig så lycklig som jag var då. Det var Epic :) Enda gången någonsin jag gjort något sådant i hela mitt liv, men det var det värt :)

  Va häftigt med avocado träd och citron träd om husknuten. Det hade ju inte varit helt fel måste jag säga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha så härligt. Glad jag är att du vågade gå fram till slut. Du hade ångrat dig så mycket annars. Ja, jag kan tyvärr inte eller säga att jag vet vilka Avett Brothers är, men jag känner igen namnet i alla fall ;)

   Radera
  2. hehe! Om du gillar lite bluegrassig musik ska du verkligen kolla upp dom. :)

   Och så måste jag tillägga att din dotter är otroligt gullig!

   Radera
  3. Ja det gör jag :). Gillar all möjlig musik. Jag googlade de. Kände inte igen de men får ta och lyssna på de istället. Kanske vet vilka de är när jag hör deras musik.

   Radera
 4. du lyckas alltid se kandisar din djavel!!! hahahaha jag missar ju jamt! Vad det inte du som sag brad pitt och jennifer aniston ga forbi pa gatan eller nagot nar jag var pa ner till mamma en gang for manga ar sedan? Eller nej! Var det kanske Ashton Kutcher och Demi Moore? Kommer inte ihag haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo hahahaha det var Ashton Kutcher och Demi Moore. Jag stod vi rödljuset när de gick över gatan. Då var det samma igen. Att jag först trodde att jag kände de haha.

   Radera
 5. Kul med lite kändisar :) Och underbart med med grönskan ni har i CA, citron och avocadoträd - vad lyxigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag veeeet är sååååå mysigt. Vi har ett apelsinträd i vår trädgård och de apelsinerna går inte av för hackor kan jag tala om :)

   Radera