fredag 8 februari 2013

Inbjudningskorten är här :)

Äntligen har inbjudningskorten till Liljas ettårsdag kommit. Har adresserat alla kuvert och det är bara att posta :). Jag är så exalterad för hennes första födelsedagskalas. Jag kommer köra mycket svenskt. Vi bor ju här i USA så lite svenskt måste man ha. Jag tänker mig smörgåstårtor, köttbullar, ostbricka, korv och bröd osv. Och så klart den obligatoriska svenska jordgubbstårtan.

Sedan så kommer vi vara i en jättefin park med utsikt över Stilla Havet. Så jag tänkte att där kanske kunde vara kul att sätta ut crocket, badminton etc. Det är vad jag tänker nu i alla fall så får vi se. Har ni några idéer? Mottages gärna :)

6 kommentarer:

 1. FISKDAMM! :D Det är ju det roligaste av allt! Ser fram emot att få en så fin inbjudan...! ;) Lite långt att åka bara... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade så gärna skickat en till dig! Fasen att det ska vara så långt. Ja, Angelica sa också det. Det var det första hon sa så om det blir att det kommer några stora nog barn så kör vi nog det :). Tack för tipset!

   Radera
 2. Å så roligt verkligen, speciellt att ni kan vara utomhus. När vi hade kalas för L i oktober fick vi snällt hålla oss inne. Vi lät L trycka sitt handavtryck (sådan i lera) under kalaset. Lite kul att veta att (nästan) alla var där i den stunden sedan när man tittar på avtrycket och 1-årsbilden på hyllan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken bra idé!!! Det ska jag göra. Tack! :)

   Radera
 3. KUBB!!! Skiiit kul ju :) Blev sa glad nar jag sag att jag fatt post fran Lilja idag hihi Jag ar typ 99.99% saker pa att vi kan komma, maste checka med Joey forst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaag veeeet tänkte också på det men vet inte någon som har det. Vet du? Ja så roligt. Ser jättemycket fram emot att se er :)

   Radera