tisdag 21 januari 2014

Paket från Sverige...

... är det bästa som finns. Häromdagen så fick vi ett paket på posten från Emelie, Peter och Elian. Det var fyllt med paket. Ett paket var från förra julen som Emelie glömde att ta med sig sist år :), ett var en julklapp från i år, ett var till Lilja då hon fyllde 1 år, ett var till Liljas 2-års dag där det stod bestämt att det inte får öppnas innan dess och ett var till den lilla bebisen i magen (Emelies gudbarn). Jag har frågat Emelie om hon kan vara gudmamma till denna lille bebbe. Kan inte tänka mig någon annan :). 

Lilja tyckte det var så roligt att öppna alla sina paket på morgonen och blev så glad för alla. Jag fullkomligt älskar det lilla smycket som var till bebisen i magen och har på mig det hela tiden. Se mer info om det nedan. 

Så himla gulligt alltså. Tack så hemskt mycket!!!! Blev nästan lite tårögd!!!


En nyvaken bebis som öppnar paket! 


14 kommentarer:

 1. Åh vad fint! Vilket paket med massor av paket!! Det är så härligt när folk hemifrån tänker på en bara så där :) Det är ju så långt mellan gångerna och det gäller att man hjälps åt att hålla relationen levande!

  SvaraRadera
 2. Kan förstå din lycka, så himla kul med Sverige paket och vilka fina grejer. Inte tala om att få svenska (!!!!) barnböcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så speciellt liksom när man är så här långt från hemmaplan :)

   Radera
 3. Alltid kul med paket :) Och svenska böcker är ju verkligen kanonbra!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar svenska barnböcker! Ju fler desto bättre!

   Radera
 4. Men guuud vad söt hon är <3 Har hört om det där smycket också, himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha awww tack :). Hon är en riktigt gosig liten tjej! Smycket är super!

   Radera
 5. Så roligt med post! :D Duktiga Emelie! Tänk att jag har tänkt samma sak sen Lilja föddes men inte fått tummen ur... 2 år snart alltså... Det är som med semestern - förr eller senare! :D

  Och Barbro Lindgren är ju fantastisk!

  Och vilken bra gudmor du valt! Anar att jag hört det förrut men... Vem är Liljas gudmor? Kommer inte ihåg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Caroline du som har skickat så mycket fint. Har jag visat vart den fina tavlan med Tummelina hänger förresten?

   Radera
  2. Ja, kanske men jag menar riktiga paket med typ saltlakrits och Kalles kaviar! ;) Nä - har inte fått se var TummeLISA ;) hänger (du är så amerikansk :)) - det vore roligt!

   Radera
  3. Åhhhh gud så gott det låter! :) ja ok haha. Tumnelisa! Just det ja :)

   Radera
 6. Hej,
  Din blogg har blivit nominerad till Bästa USA-blogg i Supersavertravels Travel Blog Awards 2013! Travel Blog Awards är en utnämning där vi tillsammans kommer att nominera och rösta fram de skönaste resebloggarna i fem olika kategorier.
  Ju fler nomineringar en blogg har, desto större är nämligen chansen att komma till final! Du kan hämta hem en widget till din blogg – den gör det lättare för dina läsare att nominera och rösta på dig! Widgeten hittar du här: http://www.supersavertravel.se/tavling/travel-blog-awards/2013/usa-blogg.
  Vinnarna inom respektive kategori kommer förutom den stora äran även att vinna en utgivning av sin blogg i bokform hos BoDTM – Books on Demand! Lycka till :) Med Vänliga Hälsningar Madelene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, så himla roligt och oväntat :). Tack!

   Radera