torsdag 30 januari 2014

Regn

God morgon! Idag ska det tydligen regna. Underbart!!! I och med att det sker så sällan här är det skönt plus väldigt behövande från och till. Tydligen i år ska det vara så torrt att de har fått uttala sig om att det kan bli katastrofalt om det inte kommer en viss mängd regn innan mars och att vi får tänka på att ransonera vattnet osv.

Nu sitter jag och Smurfis här i soffan och morgnar oss tillsammans. Vi ska strax börja göra oss iordning för gymmet. Susanne och Skyla testar på gymmet i tre dagar i rad för att se om de har lust att skriva upp sig. Så kul om de hade gjort det. Skyla var riktigt duktig i barnpassningen för första gången. Jag har gått några dagar i rad nu och min kropp gör så ont, vilket är skönt. Kommer inte igår när jag hade träningsvärk sist. Jag har försökt vara duktig med sötsakerna men mitt sötsug är så enormt att jag nästan alltid får vika mig. Igår satte jag i mig en hel Ben & Jerrys :(. Ja ja, idag är den en ny dag med nya tag. Får se om jag kan klara mig undan suget idag. 

Efter gymmet ska vi träffa Darouny för lunch. Hon har tydligen ännu mera kläder att ge till Lilja från hennes äldsta dotter. På grund av allt vi har fått så har vi knappt behövt köpt någonting alls till Lilja. Jag ska bjuda Darouny på lunch idag och har köpt ett presentkort till ett spa i stan'. Så svårt att veta hur man kan visa sin tacksamhet. Känns som att inget är nog när man får så himla mycket. Så himla gulligt av henne dock. Hoppas ni har en fin morgon. Kramar


Ja ignorera gärna flaskan :). Vi ger fortfarande Lilja flaska på morgon och kväll då hon älskar det. Jag vet att de vill att man slutar runt 1-års åldern. I alla fall med amerikanska mått mätt. 

6 kommentarer:

 1. Åh hoppas det regnar här i LA med! Det var lite mulet nu på morgonen men som alltid lättar det upp, men man får hoppas att det kommer lite regn senare på dagen :)

  Hoppas det gick bra på gymmet! Hejja dig som gick dit, woop woop! :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag veeeet, det har lättat upp här med men jag låtsas fortfarande som att det regnar :).

   Tack!! hihi gick riktigt bra idag. Verkligen skönt att röra på sig!

   Radera
 2. Här dricks det fortfarande välling i flaska. Enbart på morgonen för Oskar men morgon å kväll för Emmie å hon e ju 3 år :)
  För oss e det svårt att hitta annan frukost. Inget som gillas :) dem e lite kinkiga :)
  Så tycker nog inte det e nån fara för Lilja:) ps. Oskar ska snaart sluta helt. kram /karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhhh så skönt å höra. Har fått för mig att det är vanligare att man har flaska längre i Sverige. När jag var hos doktorn när Lilja var 18 månader så skrattade de åt mig då jag inte hade vant henne av med flaskan ännu. Jag tänker köra på som jag tycker :). Hon verkligen älskar sin flaska! :)

   Radera
  2. Det tycker jag verkligen! Hålla på å ta bort nåt hon älskar. Hon e ju inte gammal heller!!

   Radera