fredag 20 februari 2015

50 Shades of Bad

Jag var iväg igår och såg Fifty Shades of Grey. Jag kan inget annat än säga att jag var väldigt besviken. Jamie Dornan som spelar Christian Grey var inte riktigt så som jag föreställt mig Christian.  Han borde varit längre, ingett mer respekt och haft mer självförtroende. Men den värsta var ändå Dakota Johnson som spelar Anastasia Steele. Det fanns liksom ingenting där. Det fanns heller ingen kemi mellan de två. Nej, jag får hålla mig till böckerna. Kommer såklart gå och se de andra filmerna om det blir en trilogi trots allt :). Har ni sett filmen? Vad tyckte ni i så fall?

Det som var mysigt dock var happy hour innan filmen med Susanne och Laurie.Är för övrigt helt jäkla slut idag. När Eric väckte mig imorse klockan 6 ville jag dö. Fruktansvärt! Hur ska jag någonsin kunna vänja mig? Ska försöka sova lite idag när bebis sover innan det är dags att åka till Svenska Skolan. Idag blir det semlebak med Gittan :).

4 kommentarer:

 1. Jag har läst alla tre böckerna och när såg att det skulle komma en film sa jag att jag aldrig skulle gå och se den men nu är jag ändå väldigt nyfiken, även fast jag hört blandade saker om filmen. Vet inte om jag ska hålla mig tills den kommer ut på DVD eller om jag ska dra med min stackars M i helgen...

  Lycka till med semlorna, vilket fredagsmys det kommer bli! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag tycker du kan lugna dig till DVDn kommer ut. Såvida ni inte är uttråkade i helgen :). Men ha låga förväntningar.

   Radera
 2. Läste alla tre böckerna, men tröttnade efter första. Inte direkt nån författartalang den där James heller. Hon upprepar saker så in i norden att man blir galen (läser jag/hör jag "My inner Goddess" en gång till så spyr jag!). Filmen kommer jag icke att se. Även om jag är nyfiken. Har hört att den inte är så bra. Det jag sett på trailers etc har inte varit imponerande. SOm du säger, han som spelar Grey är inte alls som jag föreställde mig. Kanske hade Liam Hemsworth gjort det bättre faktiskt. Tur för honom ändå att han drog sig ur i tid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller helt med dig. Inte värt att gå och se filmen. Håller också med om att det är mycket upprepningar. Jag har bara läst den första filmen och tyckte till slut att det blev för mycket av det goda :). Det gick i princip från en sexscen till nästa (i boken). Men jag tycker dock att boken var MYCKET bättre än filmen.

   Radera