måndag 23 februari 2015

BEBIS GÅÅÅÅÅRRRR!

Igår tog Sofia sina första steg. I ett par veckor nu så har hon kunnat stå utan att hålla i någonting kortare stunder. De senaste par dagarna verkar det som att hon finslipat sitt stående något enormt till längre och längre perioder. Tills igår - då hon gick tvärs över mattan i vardagsrummet. Hon gick fram till mig där jag satt. Hon gick säkert en FEM steg. Och detta var inte några steg som inte räknas mina vänner - detta var klara och tydliga steg. Så vi markerar igår som dagen då Sofia började gå. Herregud, hon är bara 9 månader. Hon blir 10 månader den 30:e februari. Det var ett av de gulligaste saker jag sett. Hon var så himla stolt efteråt. Hon visste att hon åstadkommit någonting. En hint kanske var oss som hoppade runt omkring henne, skrek och klappade händerna ;). Jag ska försöka filma det här idag och så lägger jag upp en video. 

Såg ni Oscarsgalan igår? Jag såg lite fram och tillbaka då jag stod och lagade mat. Våra kompisar Jason och Fathia kom över på middag. Det var mycket prat och mycket skratt.
Jag hade en massa förrätter, bland annat en som jag måste ge er recept på snarast. Till middag blev det fläskfile, hasselbackspotatis och sallad.Det jag såg från röda mattan var bra. Mycket fina klänningar. Jag tyckte att Jennifer Aniston, Lupita Nyong'o, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez var jättefina. Naomi Watts, Gwyneth Paltrow var också väldigt klassiskt fina. Sienna Miller är snygg i allt, klänningen var fin men kunde varit ännu bättre. 
Vad tyckte ni?

Jennifer

Lupita

Reese

Jennifer Lopez

Naomi

Gwyneth

Sienna

4 kommentarer:

 1. Men åååh!!! Redan! så himla kul!!Så snabbt det gått! :) Otroligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så himla tidigt :). Nu de senaste dagarna har hon gått flera ggr. Måste se till att få det på film så att jag kan lägga upp en video :).

   Radera
 2. Va kul för Sofia!! Det ser så gulligt ut när dem precis lärt sig gå!! Hon e en tidig tjej, hon vill uppleva mesta möjliga:) kram kram
  Karin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sååååå gulligt Kaaariiin. Yes, hon vill hänka på sin syster :)

   Radera