måndag 9 februari 2015

Bounce House, Baby Blessing & Birthday

Det regnade hela lördagen och var så mysigt. Vi tog Lilja till ett Bounce House eller ett ställe som kallas Cloud 10 i Santa Barbara. De har trampoliner och hinderbanor för alla olika åldrar. Lilja var i extas men hon var inte den enda. Även lillasyster hade roligt. Vi träffade ett annat par där som hade en liten flicka som var född på samma dag som Lilja och en annan flicka som visade sig vara född bara två veckor senare än Sofia. 
Igår så hade familjen Welsh en Baby Blessing för sin nyaste lilla Everly Elle i deras kyrka. Det är väl liknande ett dop. Poängen är att man dedikerar den lille till Gud. De gick upp på scenen i kyrkan tillsammans med ett gäng andra som också hade bebisar att dedikera. Det var jättegulligt. Först så fick man se en liten video med musik som visade alla bebisarna och olika kort från deras än så länga ganska korta liv. Sedan så introducerades alla och efter det så bades (säger man så?) det över alla. 
De ska även ha en fest hemma om ett par veckor. 


Söta småfisar!


Efter Baby Blessing så åkte vi till Kristens lilla sons födelsedagsfest. Han fyllde 1 år gammal. De grillade och hade en massa god mat. Hon hade gjort så fint med dessert bord och en massa dekorationer. Hon hade fått en massa inspo från pinterest. Vilket jag också är besatt över. Födelsedagsbarnet visade ett väldigt intresse för vår minsta lilla flicka. Han kunde inte sluta krama och pussa henne. Hela hennes hår var blött efter ett tag efter alla kalaskyssar på huvudet och lite överallt.


Young Love! Även om det var ganska ensidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar