söndag 1 februari 2015

Super Bowl Sunday

Vi sitter och tittar på Super Bowl och jag smet iväg och bloggade lite. Ni förstår hur intresserad jag är ;). Varje år är det samma visa. Eric försöker förklara reglerna och jag försöker förstå de. Jag menar efter alla dessa år av förklaringar (då jag måste ha det förklarat på nytt varje år) måste det ju mena att jag inte har något intresse alls.... det andra alternativet skulle ju vara att jag är helt dum i huvudet som inte kan förstå reglerna ännu i sådana fall, och det kan det ju omöjligt vara ;). Jag försöker i alla fall verka intresserad... så gott jag kan.

Men jag tycker det är kul att kolla på reklamerna och "Half Time Show" som så många andra. Sedan så säger jag inte nej till lite skoj som Super Bowl innebär många gånger. Vi planerade ingenting idag utan har bara varit hemma och fixat ihop lite smått och gott. Ben är här som alltid haha men det är det. Det har varit en jätteskön lugn dag vilket vi behövde. Eric hade två kompisar här igår kväll så vi satt uppe och drack vin, spelade musik och jag dansade så det stod härliga till fram till på småtimmarna. Jag var dock den enda som dansade. Känner mig lite seg nu.

Nu blir det film och soffhäng! Hoppas ni alla har en fin söndag.Tyvärr suddig bild. Men gud vad bra Katy Perry va!


Mammas lilla hjälpreda i trädgården!

Sötisar!


Utsikten från vårt hus är det ju i alla fall inget fel på ;)


6 kommentarer:

 1. Ha! Love to see how prompt you are!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha yea. I'm telling you it's a new start!

   Radera
 2. Å vilken fantastisk utsikt! När skall vi få the tour? :-)

  Jag är med dig ang. Super Bowl. Min dotter och jag tittade men har ju inte reglerna helt klart..det är lättare med base ball för vi svenskar har ju vuxit upp med brännboll. Vi tittade också på Super bowl för reklamen och mid time, men det var ju även fantastiskt kul att få se vårt lag vinna, då den amerikanska delen av familjen kommer från New England.

  Ha en underbar dag i vackra Santa Barbara!

  Kram, Anneli i San Diego

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahhh ok vad roligt för er. Slutat av matchen (eller vad man nu säger) var ju jättespännande, tyckte till och med jag. Seattle gjorde verkligen bort sig med att börja slåss.

   Vi har fortfarande en hel del att göra runt huset men så fort det är klart så blir det en tour :).

   Kram

   Radera
 3. Heeej Liindiis!! Jag har skrivit två låånga meddelanden på bloggen men dem försvann såklart när jag publicerade :( men jag följer dig på håll ändå :)
  Det går ett roligt klipp med Super bowl å Kiss cam på Facebook. Har du sett de? Maskoten kommer å tar flickvännen som blir dissad av killen :) kraaam :) /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaaaariiiin det är så roligt att ha dig här. Känns som att du har lite koll på mig här borta. Önskar jag kunde ha koll på dig med :).

   Haha nej har inte sett det klippet. Måste kolla upp det.... Kramis

   Radera