söndag 15 februari 2015

Alla Hjärtans Dag - Heaven & Hell

Hela dagen igår var supermysig. Vi fixade och donade på morgonen med pyssel, bak, kakdekorering osv. Sedan tog vi de små till hamnen där vi käkade lite och tittade på båtarna. 

Därefter skulle Eric och jag ut på dejt. YES!!! Vad vi har längtat. Jag hade sett fram emot det så. Vi gick först och såg American Sniper. Jag tyckte den var riktigt bra, men hade väntat mig att jag skulle bryta samman mer och gråta (vilket jag ofta gör när jag ser film), men det hände bara en gång. Inte den bästa filmen för Alla Hjärtans Dag kanske men skit samma. Vi har velat se den länge och vem vet när vi kan gå ut nästa gång. 

Efter filmen skulle vi på middag. Sen middag, den enda reserveringen som fanns var 21:30. Då small det! Jag och Eric började argumentera om något. Något jättelöjligt. Men ingen gav sig så vi satt där arga vid middagen. På denna restaurangen sjunger de också ett par gånger under kvällen. Alla sjöng Amore och kyparna i restaurangen gick runt och skålade med alla vid borden. Där satt vi arga och fick låtsas smila när de gick förbi och skålade. Det slutade med att vi tog desserten med oss hem. Det värsta av allt var att hela dagen var perfekt och vi såg så fram emot kvällen och så blev det skit av allting. Självklart var argumentet superlöjligt också. 

Allt är ju såklart bra nu haha. 
Lugnet före stormen...
4 kommentarer:

 1. I stundens hetta inser man inte riktigt hur fånigt det kan vara och man vill inte alltid erkänna att man har fel när man väl börjat diskutera. Och när det gäller bråk, ibland känns det som ett onödigt ont - för när man väl är sams känns allt bättre och lugnare. Tråkigt att det dock hände på Alla Hjärtans Dag! Ni var för övrigt jättefina! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen :).

   Ja, det är så sant. För i stundens hetta ser man inte alltid hur löjligt något kan vara då det känns så stort just då och ibland vill man bara inte ge sig :).

   Radera
 2. Så jäkla ärligt! Så kan det bli ibland, den där romantiska kvällen blir bara pannkaka liksom. SÅ trist, men det händer nog alla mer elle rmindre! Skönt att veta att man inte är ensam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ni är verkligen inte ensamma :).

   Radera