fredag 13 februari 2015

Vild Picnic

OMG vilken natt. Har knappt kunnat sova. Jag har ont i hela kroppen, speciellt i ländryggen och benen. Jag gick nämligen på turbokick/Tabata i onsdags och pilates igår. Tanken var att pilatesen skulle hjälpa mig från onsdagen med stretchning och så osv. men det gick istället åt andra hållet. Jag skulle ha gått på yoga istället för pilates. Kroppen måste ha fått chock. Jag tror också att min rygg var/är inflammerad. Jag kan riktigt känna det. Jag vaknade flera gånger inatt och fick till slut ta en massa alvedon. Det gjorde i alla fall till slut att jag kunde somna om. Nu när Sofia äntligen sover genom natten. Hurra förresten. Vet inte om jag berättat det. Men så går jag och gör något sådant här mot mig själv som gör att jag inte kan sova. 

Turbokick/Tabata var något min svägerska tipsade mig om. Turbokick är "high-intensity" cardio träning där man gör en blandning av kickboxning, aerobics osv. Tabata är mer styrketräning där man gör bl.a  squats, push-ups, situps, använder vikter osv. Jättebra träning. Men helt klart utmattande för mig. Idag får bli en rejäl vilodag. Kanske hela helgen till och med :). 

Här kommer lite bilder från vår musikklass från i onsdags och parkvistelse med picnic som var allt annat än avslappnande ;). 

Måsarna tog både Skylas, Liljas mat och nästan min sallad också, vilket skrämde lilla Sienna som började gråta. Susanne och jag försöker äta vår mat (som vi har kvar) medans Susanne ammar, jag håller undan Sofia från precis ALLT och Lilja klär av sig naken på lekplatsen lol osv. osv. osv. 

4 kommentarer:

 1. Åh stackare! Man tänker ju att träning ska vara sååå bra och skönt för kroppen men ibland undrar man ju ;) Hoppas det känns bättre snart! Happy Valentines! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :). Allt var bättre nästa dag. Men jag tog absolut ut mig totalt!

   Radera
 2. Oj, oj...vad jobbigt det låter! Finns det något Amerikanskt duder-piller du kan ta? ALEVE eller vad heter det där de gör reklan för i TV. Tylenol om dutror du har inflamation och så finns det en salva Bengay på Walgreens eller Rite Aid.

  Lycka till!

  Men bra jobbat att träna så där ialla fall :-)

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen :). Allt är mycket bättre! Kram

   Radera