torsdag 29 oktober 2015

Den Årliga Pumpatävlingen

Vi hade en jättetrevlig barnträff med Bamseklubben imorse och sedan har dagen bara rullat på. Den här dagen känns som en evighet haha men den har varit bra. Jag har hunnit med en massa, svarat på emails och fixat med kalendern osv. Sofia har sovit och vi tog en liten prommis efter hennes nap och Lilja cyklade på sin trehjuling. Lilja älskar att cykla på sin trehjuling.

Lilja och söta Nell på Bamseträffen!Den årliga pumpatävlingen är mellan Eric, Ben (vår kompis) och mig själv. Vissa år har vi haft andra människor involverade men i år så var vi tillbaka till bara oss. Eric tog hem första priset i år igen. Två år i rad nu. Reglerna är att THERE ARE NO RULES! Nej, skojar bara, vi har som regler att man måste komma på pumpafacet själv och man får inte använda någon mall. Vinnaren utses av oss och vi kommer oftast överens om vilken pumpa som står ut mest. Men i år måste jag säga att min kanske borde ha vunnit ;) eller vad tycker ni?

Lilja fick välja ut på datorn hur hon ville att hennes och Sofias pumpa skulle se ut. Så skar Eric och jag pumporna för de.


Från vänster till höger: Sofia, Linda, Ben, Lilja & Eric. Vilken pumpa är bäst?


2 kommentarer:

  1. Nä då är nog Sofias bäst - den ser ondast ut! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja den ser jag som ledaren av detta gänget!

      Radera