fredag 9 oktober 2015

Hipp Hipp Hurra

Igår firade vi Susannes 26-års igen ;). Hon hade lyckats få biljetter till en exklusiv klubb på The Biltmore Hotel här i Santa Barbara. Årsavgiften är tydligen $100,000 om året. Ärligt talat kan jag faktiskt inte förstå hur människor kan betala sådana summor men det spelar ingen roll för vi fick ta del av lyxen i alla fall :). 

Det var en perfekt kväll med perfekt väder, liten bris och supertrevligt sällskap. 
Jag är så glad att vi träffades och att jag har äran att kalla Susanne min vän. En underbar tjej och en av de mest godhjärtade människor jag har haft turen att träffa. 


Idag vaknade jag upp med den värsta huvudvärken jag någonsin har haft. Det kändes som att någon högg med knivar i huvudet och så fort jag rörde mig blev det värre. Jag undrade nästan om jag hade fått någon propp eller nåt. Sedan fick jag feber och frossade osv. Så Eric fick ringa jobbet och vara hemma. Nu har det äntligen lättat en hel del efter äggmackor med kaviar, kaffe, vatten och mycket alvedon. Eric har precis åkt iväg med småtjejerna till baletten. Jag hoppas att jag kommer tillbaka snart så jag kan ta Lilja till Svenska Skolan idag. Vi får se.

Nu är det fredag i alla fall. WOOOHOOOO!

4 kommentarer:

 1. Å vilka vackra bilder och vad fina ni är. Jo, amerikaner betalar sådana summor då sådant vi svenskar anser vara onödiga ytligheter är så viktigt för dem och deras lilla bubbla. Det köper dem någon slags status i samhälle. Medlemsskap till en otroligt ytlig, liten och clueless värld. Vad fint att ni fick gå dit utan att betala en förmögenhet helt i onödan. Jag gick ofta ofta till HOtel del Coronado när vi bodde där utan att tillhöra eller betala.

  Kram och ha en toppen dag!

  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med dig. Hur kunde du ta del av Hotel del Coronado? Många kramar

   Radera
 2. Hej,
  Jo, Hotel del har ju en massa utrymmen som är till för alla och där höll jag till ofta, och speciellt på the sun deck ut mot havet. Underbart. The Windsor Club var privat och för medlemmar och ibland slank jag in där omärkt, och när man väl satt där, lite uppklädd och med ett glas Prosecco i handen och tittade på solnedgången var det absolut ingen som ifrågasatte.

  Hoppas ni alla blir friska snart. Måste du jobba på stört eller kan du vara hemma lite?

  Kram och krya på er!

  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha så bra :).

   Tack och lov så är jag ju SAHM men det är inte alltid det lättaste då man gärna önskar att man kunde ta sig en sjukdag. Mina bossar skulle inte tillåta det :). Det är ren diktatur här hemma :).

   Tack jag mår mycket bättre.

   Kram

   Radera