fredag 16 oktober 2015

Ny Header

Äntligen fick jag tummen ur och fixade en ny header på min blogg. Eller ny och ny, jag har ju aldrig egentligen haft någon. Jag har alltid trott att det ska vara så svårt och man måste betala någon osv men jag gjorde det genom picmonkey.com. Det var jätteenkelt :). Kanske inte superprofessieonellt men jag är nöjd i alla fall. Vad tycker ni?

Plus det vare verkligen på tiden att byta ut min gamla profilbild som jag har haft där sedan jag startade bloggen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var ett så bra kort och sedan dess har jag inte brytt mig om att ändra den haha. Men det är från när jag är 26 år gammal (vilket jag långt ifrån är nu haha) och en tjej hittade mig på Facebook som gick på Brooks Institute (fotografskola) här i Santa Barbara och ville ta kort på mig för ett project. Nu är det dock dags att jag släpper denna bilden. 

Vad håller jag fast i egentligen :)? 

Det är dags. Bye Bye Baby!7 kommentarer:

 1. Snyggt!! Och du ser fortfarande lika strålande ut som när du var 26! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen du är så snäller :)

   Radera
 2. Så bra den blev!! Ska fixa min också! Hur gjorde du? Jag tycker alltid det är så krångligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)! Jag gjorde den genom Picmonkey.com. Det var så mycket lättare än jag trodde. Plus följde en tutorial för hur man gör en header om man använder Blogger. Googla efter en tutorial! Kramar

   Radera
 3. Vad fint det blev!

  Jag tycker att du är supersnygg på bilden med gula klänningen! Så där vacker som alla tror att alla svenska flickor är, men som det är få förunnat. Haha..jaja.

  Kram och ha en fin dag!

  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack gud vad snäll du är. Tusen kramar till dig.

   Radera