tisdag 6 oktober 2015

Perfekt Zoo Dag

Fy fasen säger jag bara. När jag trodde att faran över magbacillen var över här i huset så klampade den över oss igen med stora steg :(. Vi har alla (förutom Eric - tack och lov som har tagit hand om oss) legat inne sedan i fredags. Idag var vi nästan tillbaka till 100% men inte riktigt. Vi åkte i alla fall till zoo med SSS. Skyla, Sienna och Susanne :). Det var jätteskönt att komma ut i friska luften och jag tror att vi alla mådde bättre efter utflykten.

Zoo var perfekt, det var nästan inte några människor där och det var inte så varmt så att man höll på att förgås. Det har varit så varmt i Santa Barbara den sista tiden och snacka om att vi är trötta på det, men det kommer inte att ändra sig på ett tag verkar det som :(.

Här kommer lite bilder från dagen :).Gorillan satt alldeles vid fönstret och tittade in på alla besökare. Vilket otroligt djur alltså. Så människolik. Tyckte så synd om honom som satt där inburad. 

Att mata djuren är en stor hit! Även lilla Sofia tyckte det var jätteroligt att mata getterna. Hon skrattade varje gång de slickade hennes fingrar.

2 kommentarer:

  1. Ser nästan inga djur... Mest barn! :) Skönt att ni mår bra nu!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men om du tittar noga så kan du skymta djuren bakom barnen ;)

      Radera