onsdag 28 oktober 2015

Halloween Kakdekorering

Igår kom dessa finisar hem till oss för att dekorera Halloweenkakor (eller säger man Halloween kakor?). Svårt det där med särskrivning när man bott så länge i USA och vissa saker skrivs isär här men inte hemma i Sverige. Till slut börjar man blanda och vet inte vilket som är vad.

Jag hade handlat en massa strössel, formar osv på Target för ett tag sedan för jag ville baka en massa runt Halloween. Nu blev det ju inte som man tänkt sig så klart då jag blev sjuk och igår var enda bakdagen som varit och kommer bli innan Halloween. Och jag bakade ju inte ens. Susanne kom med färdigbakade kakor och även färdig lunch för oss. Sååå underbart och för att inte tala om gott!!! Susanne måste vara en av de bästa kockar jag känner.

Det enda jag gjorde var att fixa med icing. Det har jag faktiskt inte gjort innan. Jag har bara gjort frosting men det blev helt ok. Tjejerna dekorerade så fint. Se bara på resultatet nedan. Helt otroligt eller hur?!


Alltså dessa finisar!

Superkakor! Eller vad säger ni?!

De här två börjar bli mer jämna för var dag som går. Det är bara dryga 7 månader mellan de.


Love dessa minimänniskor!


4 kommentarer:

 1. Oh, dekorering - så roligt!! Vad är det för skillnad på icing och frosting förresten? Belys mig med din kunskap :) så kan jag tipsa om att det oftast INTE särskrivs på svenska. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok då tänker jag alltid skriva ihop allting på svenska som jag tror ska vara två ord så får vi se hur det blir :).

   Frosting använder jag när jag gör cupcakes. Det är mycket grövre, tjockare och fluffigare. Icing är lättare och får ofta en glansig look på kakor som man kan dekorera och göra en massa fina mönster med om man vill.

   Checka in den här länken:
   http://www.diffen.com/difference/Frosting_vs_Icing

   Radera
  2. Hoppas att det förklarade saker och ting :)

   Radera