fredag 16 oktober 2015

Eric på väg till Vegas medans jag är nervös inför helgen

Jag fortsatte att må bättre igår tack och lov men efter en massa bakslag är man ändå orolig att det ska komma ännu ett. Jag sa till Eric att det var ok att han åkte till Vegas så nu sitter jag och Sofia här ute i soffan på morgonkvisten medans Lilja fortfarande sussar. Jag måste säga att jag är ganska nervös över hur helgen ska gå men även idag vaknade jag utan huvudvärk och feber så vi får hoppas att det håller i sig nu. 

Självklart ska det vara en massa grejer som sker nu när man inte mår bra. Idag ska Lilja på baletten och som tur är kommer Laurie ta Lilja dit och ha henne även en stund under dagen. 

Men det ska också vara en fotografering på baletten idag :(. Och jag vill ju så gärna vara där för det men det bästa är att jag är hemma och vilar, jag vet det. Tänker inte köra igång för hårt och fort denna gången.

Sedan är det ju som alltid Svenska Skolan på fredagar som vi nu för tredje gången får hoppa över. Idag är det även min tur att ta med frukt, men men... Next time!

Ikväll kommer Big Chick och ska sova över. Tanken var att hon skulle komma denna helgen då Eric är i Vegas och vi skulle umgås och ha en mysig sleep over... nu är det mer tur hon kommer så att jag kan få lite hjälp. YES, jag tänker tacka och ta emot all hjälp nu!

Imorgon är det även kusin Violets födelsedagsfest men det är möjligt att jag får be Erics pappa ta Lilja dit beroende på hur jag mår. 

Sedan ska vi träffa Susanne, Skyla och Sienna för söndagsbrunch. Får hoppas att vi kan göra det... Tiden får utvisa allt...

Det är i alla fall fredag idag!

Nu måste jag kolla så Lilja har en ren fin balettutstyrsel för fotograferingen...Den här lille busar runt för fullt från tidig morgon!2 kommentarer:

 1. Klart man är orolig om mannen åker till Vegas... ;)

  Och Big Chick är modig får jag säga - smitta inte ner henne som tack bara... :)

  Ta det lugnt nu så du blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur visst blir man! ;)

   Ja, Big Chick är en av de modigaste jag känner haha. Hoppas hon klarade sig. Yes, kör jättelugnt nu tills jag blir helt bra. Kraaaaam

   Radera