söndag 18 oktober 2015

Eric är hemma!

Hej hoppas ni alla har haft en underbar lugn söndag idag. Eric kom hem relativt tidigt idag från Vegas (redan vid klockan 14). De hade åkt ifrån Vegas tidigt på morgonen och lyckats undkomma trafik överhuvudtaget. Alla hade haft det jätteroligt men var nu redo att åka hem. Så tycker jag det är med Vegas också. Det är hur kul som helst men när man kommer till tredje dagen så räcker det liksom. 

Här hemma har det gått sakta men säkert. Big Chick åkte ju som sagt igår kväll men innan hon åkte så passade jag faktiskt på att gå till doktorn, då jag satt här helt yr. Jag drog alla symptom för doktorn och det enda han kunde säga var att han trodde det var ett virus. Det var det enda han sa förutom att det första han sa var att det lät exakt som malaria. Det hade tydligen varit något fall i Ventura med malaria men då jag inte varit där på ett tag så sa han att vi skulle utesluta det. Ok tänkte jag. Så nu får jag helt enkelt vänta ut den här skiten som inte vill släppa taget riktigt. 

Nu är vi alla superlyckliga att Eric är hemma i alla fall. 

2 kommentarer:

 1. Låter som att läkarna där borta är lika dana som här: avvakta och se! Irriterande... Men skönt att gubben är hemma - han ser en smula sliten ut... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet känns irriterande speciellt som man tycker att de kanske skulle utrett det lite mer än så.

   Ja han var verkligen sliten haha.

   Radera