lördag 17 oktober 2015

Grattis Violet 4 År

Idag firade vi Violets 4-årsdag hemma hos henne. Laurie hade dragit på i sin vanliga ordning och organiserat med ett otroligt födelsedagskalas. Temat var "Askungen," och kalaset var fyllt med dekorationer och likaså all mat gick i Askungens tecken. 

Som om det inte var nog.... Själva Askungen dök upp på festen och hälsade på alla barnen, hon sjöng sånger, berättade historier, målade barnens naglar och även en skattjakt ägde rum. Perfekt födelsedag för lilla Violet med andra ord.

Både Lilja och Sofia var helt färdiga efter festen men konstigt nog så sov inte Sofia när vi kom hem. Puh!

Jag var inte säker på att jag skulle klara av att gå på festen idag men tack och lov hjälpte Big Chick mig här imorse med allt medans jag gick runt i slow motion. Big Chick har hjälpt mig hela helgen tack och lov och har precis åkt hem. Tack Big Chick!!! Du var som skänkt från ovan :).Vilken entre!
Glasskor är ju ett måste! 
Likaså pumpor på en Askungefest! 
Här kommer hon...Glada tjejer som får träffa Askungen! 


Askungen berättar om när hon blev av min sin glassko! 
Lauries fantastiska tårta!!
Jag med min minsting... 

Födelsedagsbarnet får sina naglar målade...
Lilja får också sina naglar målade av Askungen...


 En dröm blir verklighet...


3 kommentarer:

 1. Ojojoj - det var en plastig tjej... Hon i blått alltså! :) Tänk att behöva styla upp sig så där varje dag när man går till jobbet... :)

  Måste bara fråga, är det alltid teman och jättepådrag när det är kalas i Kalifornien? Vilken tid och vilka pengar det måste läggas ner. Har ni aldrig några "vanliga" barnkalas? Du vet med enkel varmkorv, glassbomb och fiskdamm... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Haha nej det tror jag inte någon vet vad det är här. Alltså varmkorv osv.

   Ja, det verkar vara väldigt vanligt med stort pådrag och oftast teman när det är födelsedagar. Inte som hemma. Och ja folk spenderar så det är inte klokt.

   Det mest liknande jag har sett Sverige är när någon kanske har fest på ett ställe (liknande McDonalds hemma eller så) då det äts burgare eller pizza eller nåt liknande. Plus om någon väljer att ha lite enklare fest hemma med pizza så dras det ändå oftast på med att man hyr ett hopphus eller någon som kommer och målar barnens ansikten...

   Kanske är det annorlunda i andra delar av USA men här verkar det alltid vara ganska hysteriskt!

   Radera