söndag 6 mars 2011

10 knep för att bli av med celluliterna

Jag tänkte ta och fortsätta en liten diskussion om celluliter här i bloggen. Jag skrev tidigare en typ mening om det här.

Som de flesta vet så är celluliter hemska och ingen vill ha dem. Celluliter är så kallad apelsinhud eller som det kallas här borta, "Cottage Cheese." Japp, ingen vill ha cottage cheese pa sina lår. Detta ska ju endast konsumeras. Ca. 90% av alla kvinnor har de. Det spelar även ingen roll hur stor eller hur smal du är. Även supermodeller har celluliter.

Även Lady Gaga kan ej undkomma dessa ondskefulla gropar.

Det finns olika stadier av celluliter. 

1. Grad ett innebär att groparna syns endast då man klämmer ihop huden och det är ett tecken på att vatten ansamlats i vävnaden. 

2. Vid grad två är apelsinhuden synlig när man står upp, vilket beror på att vatten, fett och slaggprodukter klumpats ihop i vävnaden och att cirkulationen börjat försämras.

3. Celluliterna av den tredje graden syns även då man ligger och betyder att slaggämnena börjat bilda en geleaktig massa som så småningom antar allt fastare konsistens.

Jag är inte annorlunda än någon annan. Jag har några jävlar själv som sitter där på låren och jag HATAR de. Så nu är det dags att bli av med dem. Det finns vissa helt naturliga, helt kostnadsfria knep som man kan ta till och som fungerar, jag lovar. Jag har testat detta själv. Här kommer de.

1. Torrborsta. Innan du går in i duschen eller närsom. Använd en vanlig dusch borste för och borsta och massera ett tag. Detta får igång blodcirkulationen vilket har minskat hos dig, därmed celluliterna. Du vill i princip borsta ut celluliterna.

Denna använder jag.


2. Scrubba med scrubhandskar och scrub. Detta gör jag i duschen varje dag. Tyvärr slutade jag upp ett tag och apelsin jävlarna kom tillbaks. Så nu har jag börjat borsta igen.

Scrub och scrub handskar som jag använder.


3. Bindvävsmasage ska tydligen vara helt super och göra verklig verkan. Det gör tydligen väldigt ont. Oftast kostar ju denna metoden om du inte vet hur du masserar på det här specifika viset själv så klart. Annars kör på torrborstningen och scrubben.4. Träna, träna, träna. Gå ut och rör på dig. Detta är väldigt viktigt för att få igång blodcirkulationen för att minska celluliterna.


5. Ät hälsosamt. Jätteviktigt. Du vill inte ha för många fettceller eller för mycket slaggprodukter i kroppen som bidrar till celluliterna. Ät mer fisk än kött.6. Drick mycket vatten. Det flushar ut slaggprodukterna.7. Rök inte. Detta motverkar också cirkulationen.
8. Dra ned på kaffedrickandet.9. Smörj in dig. Detta botar inte celluliterna men att smörja in sig minskar "the appearance" av groparna.10. Brun utan sol eller sola minskar ocksa "the appearance" av celluliterna.

Om du följer de flesta av dessa steg så kan du bli av med dina celluliter inom 2-4  veckor om du för tillfället befinner dig i stadie 1 eller 2. Befinner du dig i stadie 3 så kommer det ta langre tid.

Om du befinner dig i stadie 1 eller 2 men du röker så kan det ta upp till ett år att få bort celluliterna.

Hoppas ni får nytta av dessa tips.
Testa så får ni se!
12 kommentarer:

 1. Bra tips! Skall köra stenhårt på detta nu, har precis fått mina, syns bara när man trycker eller jag spänner så då borde det gå över ganska snabbt om jag förstått det rätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kräm mot celluliter OligoDX - http://track.healthtrader.com/track.php?c=cmlkPTI1MjMxOCZhaWQ9MjQ1ODMyNTI Jag har använt OligoDX för mina celluliter och det är verkligen ingen bluff. Det fungerar verkligen, jag tvivlade i början men nu är jag flitig användare!

   Radera
 2. Toppen! Jättebra tips, verkar ganska enkelt med dina råd. :) Beach 2012 here i come!

  SvaraRadera
 3. Ännu en tips att få igång cirkulationen: spikmatta! Kram på er

  SvaraRadera
 4. Bra tips! Själv provade jag en dermaroller och fick jättebra resultat efter 3-4 veckor! Jag beställde min från bodybutiken.se eftersom de hade rea. Finns säkert fler ställen om man letar lite.

  Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 5. Bra tips för behandling av celluliter :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för dina tips! Men fungerar de verkligen? Jag äter nyttigt, röker inte, dricker sällan kaffe och tränar minst 3 ggr i veckan.

  Jag har fått celluliter och vill verkligen göra något åt det.

  Hatar att gå i bikini för då visar jag mina celluliter. Visst är det vanligt men jag skäms fortfarande…

  Hittade en sida som skrivit om behandlingar som har effekt på celluliter. Här har ni den: www.plastikoperationer.net/behandling-bort-celluliter om någon av er undrar.

  Vet inte riktigt vilken behandling jag ska välja än, ska tänka mer på saken. Längtar tills dagen då jag kan gå i bikini igen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well, I think the tips above definitely do not hurt but I think it also depends on genetics and if you are prone to cellulite or not. It really can be a handicap and you feel like you can't fully live your life having cellulite. I think we all have to try to learn to love our bodies and just embrace them for what they are and just live life, cellulite or not.

   I would recommend doing the steps outlined above because they might at least diminish the appearance of the cellulite. And, yes there are treatments (that cost money) that sometimes are effective.

   I wish you luck.

   Radera
 7. Cellinea är ett kosttillskott med en djupt genomtänkt formel som på ett säkert och effektivt sätt behandlar och fullständigt eliminerar celluliter samt förbättrar hudens allmänna vitalitet. Det unika urvalet av ingredienser som Cellinea består av låter kvinnorna, tidigare drabbade av detta problem, bli av med celluliter och få tillbaka den underbara känslan av len och spänstig hud. Alla som använder Cellinea behöver inte bekymra sig över möjliga biverkningar eftersom både medlets full säkerhet för hälsan såsom dess högverkningsgrad blev beprövade med professionella, vetenskapliga metoder. Cellinea frigör kvinnorna från celluliter på ett permanent sätt.

  SvaraRadera
 8. Hej! Kom in på denna sida och såg texten om bindvävsmassage och vill bara rekommendera detta. Tror inte ett dugg på krämer osv men silikonkoppning som ger en riktig massage fungerar. Mycket av mina celluliter har otroligt nog försvunnit. Mycket har nog hjälpt till också att jag är ute och går mycket men vet att det är denna koppningsmassage som gjort susen. Har fått en riktigt sammetslen stjärt på köpet också - de ni ;-)
  Önskar en fin vår!
  /Jess

  SvaraRadera
 9. Jag kan rekommendera bra produkt som hjälpt mig:

  producent webbplats: cellinea.cu.cc

  SvaraRadera