söndag 6 januari 2013

Äntligen hemma!

Herregud vilken helvetesresa. Nu är vi äntligen hemma men efter många om och men. Vi missade planet i Newark med bara ett par minuter och fick bli ombokade på ett annat flyg som gick till Santa Ana i Orange County. Vi sprang som galningar inne på Newark's flygplats. Vi var tvungna att hämta ut bagaget där, checka in det igen, fixa nytt boarding pass, gå genom säkerhetskontrollen, åka tåg till en annan terminal. Det var helt hysteriskt. Vi blev till och med eskorterade genom säkerhetskontrollen så vi skulle hinna men det gick inte ändå. Eric och jag har nog aldrig varit så trötta. Och på den sista resan så satt man fruktansvärt dåligt att man trodde man skulle förgås.

För alla er med smurfar därute kan jag starkt rekommendera ett stopp, inte mer. Non-stop fights om det är möjligt.

Liten och jag i Köpenhamn innan avgång


Erics pappa var så snäll och hämtade oss på flygplatsen. Efter Eric fick filat en claim om bagaget som hade åkt till LA så åkte vi hem. Jag sov som en gris i bilen tillsammans med Smurfis hela vägen. Sedan sov vi alla hela natten och vaknade inte förrens kl 9 på morgonen. Slutet gott allting gott.

På vägen till Newark så träffade Smurfis en lite kompis, en kille på 16 månader som var så go och busig. De började direkt kramas och pussas. Det var urgulligt. Lilja pussas med tungan rakt ut. Det visade sig att pojkens mamma hade gått på City College i Santa Barbara år 2002 och att vi har gemensamma vänner. Världen är bra liten.

I morse så gick Ben och jag på promenad till Daily Grind för att köpa några breakfast burritos. Gud vad gott det var att komma ut på promenad och i friska luften. 2013 ska bli andra bullar, med träning och hälsa. Minus breakfast burritos då kanske ;).


Ben fixar Smurf Mobilen 

6 kommentarer:

 1. Kanske det gick för bra på resan hit... Det straffar sig! ;)

  Lycka till med ditt nya hälsosamma liv då - vi kanske ska rapportera till varandra...! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker vi ska det. Men menar du allvar?

   Radera
  2. Tja, jag kan ju föreställa mig mina egna rapporter... Men det är nog bra att ha någon som kan peppa och kanske fuskar man mindre om man får stå till svars... :)

   Vet du vad! Orkar du ta tag i det så maila mig en specifik lista på mål och sådant så kan jag sätta ihop något hälsosamt för mig själv och skicka tillbaka - därifrån kan vi rapportera och höra oss för hur det går! Vad tror du om det?

   Radera
  3. Ja det låter bra :). Men så du menar att jag ska skicka en lista på vad jag äter och se om vi håller oss till det? Liksom skriva matdagbok och skicka?

   Radera
  4. Låter bra. Jag tänkte på det där och att skriva en matdagbok till varandra hade inte varit helt fel faktiskt :)

   Radera