lördag 12 januari 2013

Borta från jobbet en hel vecka

Inte klokt alltså. Jag missade en hel vecka från jobbet på grund av den här sjukdomen. Herregud, man blev ju helt lamslagen.

Idag var det första dagen som jag tog mig för någonting. Har bara legat i sängen eller på soffan innan dess. Känns alltid lika konstigt att börja röra på sig efter att man varit sängliggandes så lång tid. Jag bokade tid hos frissan förra lördagen tills idag så jag bestämde mig för att gå. Gud så segt det var att komma igång. För att inte tala om att det är konstigt att komma ut bland folk. Har varit som en eremit ett tag nu haha. Jag kände verkligen att jag inte var riktigt fit for fight ännu men bättre mår jag i alla fall.

Det värsta med att vara sjuk är att missa jobbet tycker jag plus att alltid känna sig som en bov. Känns alltid som att jag inte har rätt att vara sjuk eller att folk inte ska tro på att man är sjuk. Känns alltid lika jobbigt. Trots att jag var så sjuk at jag kunde bara vara sängliggandes så hade jag dåligt samvete hela veckan. Fy alltså.2 kommentarer:

 1. Skönt att du är bättre! Känner igen det där med det dåliga samvetet! Men du måste lyssna på kroppen! Bli frisk, det är allra viktigast - jobbet klarar sig!

  Själv hann jag inte bli helt frisk från min förra omgång förrän nästa slog till. Så jag är inte heller på topp... Hoppas i alla fall att det är en ny omgång så det inte är den förra för då måste jag väl få medicin... Tja, jag avvaktar i några dagar till!

  Krya på dig, vännen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst. Du har så rätt så. Jobbet får vänta. Hälsan är viktigare.

   Nä fy din stackare. Hoppas det blir bättre snart och så att det är något helt annat. Jag trodde att man blev immun efter. Krya på dig också min vän!

   Radera