fredag 18 januari 2013

Oh my äntligen fredag

Vilken vecka det har varit. En sak som är säker är att den har flygit förbi. Jag hat haft så mycket att göra på jobbet sedan jag gick tillbaks i måndags. Nu äntligen sitter jag här på soffan med ett glas vin och bara njuter i min tysthet. Eric är borta över natten. Det är bara jag och min Smurf här. Smurfen sover och TVn är avstängd. Helt underbart.

Igår hade jag en mysig dag då jag mötte upp med min Big Chick. Vi hade ju en massa och ta igen eftersom vi inte setts sedan innan jul. En lunch räcker inte till. Knappt en heldag heller för den delen. Men det blev en lunch och en snabb recap om vad som försiggår i våra liv. När vi har lite tid på oss att prata ikapp oss om allt så blir vi helt hysteriska och försöker få ut allt så snabbt som möjligt och det låter väl säkert inte klokt för folk utanför som kanske skulle få för sig att lyssna in.När jag sedan skulle hämta upp Lilja från dagmamman så kommer jag in och ser alla barnen inklusive liten Lilja uppradade i små stolar. De höll på att lyssna på musik. Det var urgulligt och jag var tvungen att ta ett kort.


Tyvärr är det lite suddigt. Men det fick gå väldigt fort med dessa tre. De har inget direkt tålamod om man säger så. Detta var det kortet som blev bäst. 


På kvällen så blev det en väl unnad happy hour. Ett bra avslut på en torsdag. Vi hade jättekul. Vi är så högljudda och pratar om allt mellan himmel och jord. Passande och kanske inte så passande. Men kul har vi i alla fall.


8 kommentarer:

 1. Härlig avslutning på veckan! Alltid kul att träffa vänner.

  ... vilket sött kort på din dotter - stolarna är verkligen bedårande :)

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Och så mysig din kväll låter. Att njuta av lite egentid och ett glas vin, det är lyx :)

  SvaraRadera
 3. Visst är första kvällen inför ledighet den allra bästa - allt att se fram emot! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant. För man vet att man har HELA helgen framför sig :)

   Radera
 4. Svar
  1. They were so cute sitting there in a row singing their songs :)

   Radera