tisdag 15 januari 2013

Jag Ljöööööööög

Det var FRUKTANSVÄRT att gå upp klockan 6 idag för att hinna till jobbet klockan 7. Mina nya tider började idag och jag trodde inte det skulle vara några som helst problem men det var gruvligt. Klockan ringde 5:45 och jag trodde inte att det var sant. Kändes som att jag hade grus i ögonen. Men jag kom upp klockan 6, drack kaffe, duschade, fick på mig paltorna och drog iväg. Smurfis sov fortfarande när jag åkte. Det var helt underbart att sluta klockan 16 dock. En positiv sak med dagen. Det var fortfarande ljust ute och jag kände det som att jag hade en evighet tills det var dags att krypa ner i sänghalmen.

Eric hade två uppgifter idag. Han skulle ta med sig kassen med kläder för Lilja som jag redan hade packat till vår dagmamma, och så skulle han ta med wipes (som jag inte kunde lägga i påsen för det prasslade alldeles för mycket imorse och liten skulle vaknat om jag hade rivit ut de). Otroligt nog så kom han ihåg wipsen och lade de i påsen men påsen glömde han sedan i bilen. Ja det är tur att de har oss eller hur.
4 kommentarer:

 1. Jag hittade hit via Mariahs blogg, tankte bara titta in och saga hej! Alltid kul att lasa om andras USA-svenskars liv :) Sjalv bor jag i Texas sedan ett och ett halv ar och innan det i Boston.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej va kul. Ja precis jag tycker det är jätteroligt också. Nu måste jag titta in hos dig :)

   Radera
 2. :) Du vänjer dig nog! Alltid värst i början!

  Och ja... Vad skulle de göra utan oss...? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant som det var sagt :). Idag gick det bättre trots att jag försov mig. Kanske var därför det gick bättre för att jag försov mig ;).

   Radera