onsdag 2 januari 2013

Elian & Lilja

Idag så träffades lilla Elian och Lilja för andra gången. De är ju bara för söta tillsammans. Det är bara åtta veckor som skiljer mellan de. Lilja tar för sig väldigt och går och tar allt som Elian leker med och Elian tittar på lite irriterat men samtidigt roat :). Det var verkligen jätteroligt att vi kunde få ihop dessa små underbara djur medans de fortfarande är bebisar. Det roligaste var nog ändå när Lilja kastade sig över Elian och kramade honom och började pussa honom med tungan rakt ut. Så gulligt. Elian tackade och tog emot eller gjorde i alla fall inte motstånd.

Det var supermysigt att hänga med Emelie och Peter. Det händer inte var dag. Tack för idag! Nu kan vi bara hoppas på att de kommer i maj och hälsar på. Håller tummarna!

2 kommentarer:

  1. Kanske blir äktenskap där om några år...! ;) Tror Elian är lik mamma... Eller? Ska bli kul att höra om han snappar upp dialekten hemma i Östergötland när han börjar prata! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man vet aldrig :). Elian var superlik Emelie när han föddes då man inte såg något av Peter i honom men nu kan jag se en massa av Peter också. Ja vi får se med dialekten :)

      Radera