måndag 7 januari 2013

En blomma som är på bättringsvägen

Jag fick stanna hemma med min lilla flicka idag. Min lilla ängel har ju varit dålig och uttorkad. Inatt sov jag med henne igen för att försäkra mig om att hon var ok under natten. Hon vaknade kl 2:30 i morse och ville ha välling :) som hon sög i sig väldigt fort. Tack och lov så somnade hon igen men vaknade kl 4:45 nästa gång och sedan dess har vi varit vakna. Uggghhh alltså. Det var bara lite kiss i blöjan imorse och det var jättesvårt att få i henne välling igen vid 6.

Vi ringde doktorn om råd igår igen i och med att hon knappt ville äta eller dricka igår heller. Hon rekommenderade att vi gav henne mat som potatis, pommes frittes osv som skulle gör henne törstig. Vällingen skulle vi spä ut också för tydligen gör den bebisar som redan är illamående mer illamående. Vi fick i henne lite grand igår kväll bara men tillräckligt för att vi skulle känna oss ok.

Idag verkar det i alla fall gå mot bättre tider även fast det var svårt att få i henne något imorse. Jag lyckades få i henne chicken tortilla soup som hon blev helt galen i och det gick inte att mata snabbt nog. Drickandet har dock inte fått fart än. Men det verkar i alla fall dom att min fina blomma håller på att blomma. Jag dock, håller på att vissna tror jag. Jag mår kass :(. Hoppas att jag inte åker på samma grej.
4 kommentarer:

 1. Låter som att mamma har ännu roligare! :D

  Inte alltid doktorerna ordinerar pommes - bara att passa på! :D

  Hoppas du mår bättre nu, gumman! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha jag vet. Hörde och såg det. Jag hade jätteroligt :). Nä precis. Gott med pommes.

   Radera