onsdag 2 januari 2013

Vem är längst?

Min fins trofaste vän, läsare och kommenterare haha, Caroline, kom och hälsade på en sväng på nyår. Vi lyckas aldrig träffas runt jul för att hon håller alltid till norrut, närmare bestämt Vemdalen. I år dock så befann hon sig till min glädje i faggorna :). Vi fick i alla fall ett litet tag då vi kunde sitta och prata innan jag skulle dra vidare på nyår.

I alla år så har vi mätt vem som är längst. Främst Caroline har alltid velat mäta och se om det skulle ha ändrat sig ;) och denna gången var det inte annorlunda.

Tack Caroline för den lilla stunden vi fick tillsammans och för den fina presenten. Det var verkligen jätteroligt att se dig och det är skönt att än en gång få bekräftat att hur mycket som än förändras här i Munkedal och Torreby haha så är du fortfarande densamma. Kramis

3 kommentarer:

 1. Hrm... Ja, det är ju alltid jag som vill mäta... SÄKERT! :D Att du inte tröttnar - vi är och förblir lika långa! Sen att du väntade tills efter att du gjort dig nyårsfin och jag är påbylsad massa tjocka kläder är ju väldigt rättvist... Tack snälla för det!

  Det var i alla fall underbart roligt att få träffa dig en liten snabbis. Och att få träffa lilla söta smurfis! :D Vi kom bra överrens tycker jag.

  Hoppas vi får möjlighet att träffas snart igen - inte om flera år! Och ni är alltid välkomna till Roslagen på minisemester! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag slutar ALDRIG!!!! Jamen jag ser ju inte klok ut på de här bilderna. Du ser mycket finare ut.

   Ja det var verkligen jätteroligt även om jag sprang runt som en dåre när jag fixade mig. Ja ni kom väldigt bra överens. Lika hjärnor tänker lika. Hmmmm ja.

   Längtar tills vi kan komma och hälsa på i Bullerbyn :)

   Radera