måndag 30 december 2013

23 Veckor & 4 Dagar Gravid

Jag kan glatt meddela att jag faktiskt blev accepterad för försäkringen som vi ansökte om. Du kan läsa mer om vad jag babblade om här om du har lust. Ni förstår inte hur glad och hur lättad jag kände mig när jag fick reda på det. Så från och med den 26:e december är jag täckt av denna försäkringen. Den täcker precis allt som har med graviditeten att göra och även vissa andra saker (som jag inte har läst mig till räddning om ännu).Och det bästa av allt är att den kostar $64/månad, jämfört med $453/månad som jag skulle fått betala om jag inte hade fått den här försäkringen.

Jag gick till doktorn idag för första gången på väldigt länge och blev så glatt överraskad. Doktorns byggnad och kontor var hur fint och fräscht som helst. Alla från receptionisten till doktorn var helt underbara. Det var mycket bättre standard på det här stället mot det förra jag gick till. Känner mig så lyckligt lottad just nu :).

De gjorde en komplett undersökning där jag fick berätta om allt som har med min hälsa och göra osv. Det värsta av allt var att tydligen så har jag gått upp 23 lbs totalt hittills (vilket är ungefär 10.5 kg), och de vill att man ska gå upp runt 25-30 lbs (11-14 kg) TOTALT under hela graviditeten. Jag som trodde att saker och ting gick bra och att jag inte hade gått upp så mycket. Jag vet att jag äter mycket dåligt som stora lass av glass väldigt ofta men tyckte ändå inte att det verkade så farligt när jag såg mig själv på kort. Doktorn rekommenderade att jag skulle äta ofta och lite och sa att det skulle vara bra om jag kunde hålla det till .5 lbs (.2 kg) i veckan från och med nu haha.
6 kommentarer:

 1. Jippi! Vad skönt att försäkringen gick igenom :) Grattis!

  Gott nytt år! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack jag blev verkligen lättad :). Detsamma till dig. Kramar

   Radera
 2. Tycker inte läkarna om att man går upp i vikt under graviditeten:)

  GOTT NYTT ÅR!!!

  Kram /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen inte så mycket som jag har gått upp :).

   Gott Nytt År Kaaariiiin!!!

   Radera
 3. Skööönt att det ordnat sig!

  Förutom magen ser du ju inte ut att ha gått upp något i vikt... Jag vet inte hur ängslig man ska bli över läkares siffror egentligen men du kanske ska tagga ner på glassen då... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag berättade för mamma att du tyckte så och hon höll med så det kanske bara är vattenvikt ;). Japp, glassen är ju faktiskt något som jag kan göra något åt :)

   Radera