torsdag 26 december 2013

Juldagen

God fortsättning allihopa! Juldagen fortsatte i samma anda som julaftonen med mycket mat, lekande barn och trevligt sällskap. Vi började morgonen med att öppna paket. Eric bryggde kaffe och jag gjorde bullar. Det var jätteroligt att se liten Lilja öppna sina paket och bli så glad. Jag fick några jättefina julklappar av Eric. En jättefin plånbok som jag har velat ha länge som kommer komma väl till pass med alla pengar som jag kommer tjäna nästa år ;), ett nytt skal till telefonen (mitt var helt sönder), nya charms till mitt Pandora armband och några andra grejer. Jag gav Eric en klocka och lite annat smått och gott.

Efter all julklappsöppning tog vi en lång prommis. Nästan ingenting var öppet då det var juldagen men ute på piren så var det en massa turister och ställen att äta på. Vi fick dock ta en taxi hem för jag kunde inte gå längre :). 

Kvällen gick även den i matens anda då vi åkte på middag hos Erics föräldrar igen. Vi hade det jättemysigt. Nu till nyår så får det bli annorlunda med mina matvanor annars kommer jag få väldiga problem när det är dags att bli av med graviditetsvikten. 

Idag har vi bara haft ännu en lugn dag. Vi gick och åt frukost med Erica föräldrar och kollade sedan om vi kunde hitta några bra rea fynd. Det är runt 25 grader varmt här i Santa Barbara :). 
8 kommentarer:

 1. Mys pys! :) Så härligt!

  25 grader varmt på jul... Nästan som här då... Tragiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit såååå varmt vilket tidigare inte har varit välkomnande av mig men nu så känns det ok igen :)

   Radera
 2. Åååå vad mysigt ni ser ut att ha det! Och bra med julklappar man verkligen har glädje av, måste också införskaffa en ny plånbok, dragkedjan i myntfacken är lite paj så jag kastar verkligen pengar omkring mig hahaha :)

  ... god fortsättning, Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja då kanske det är bäst att inskaffa en ny plånbok. Älskar nya plånböcker :)

   Radera
 3. Vilken härlig jul ni haft! :) Ser supermys ut.
  Och ni är jättefina tillsammans hela familjen!

  God fortsättning,
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Låter som ni har en alldeles fin jul! :) Härligt att fira flera dagar också!! Konstigt att fira jul när det är varmt kan jag tycka. Här i NY är det ju fortfarande kallt, om än ingen snö!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt konstigt tycker jag med. Det var så mysigt med kallt och vinter förra året när vi var i Sverige. Jul och snö hör ju ihop för en som kommer från Svedala! :)

   Radera