onsdag 4 december 2013

Mysig Morgonprommis...

...bara för att man kan liksom :), är inte helt fel. Susanne, Skyla, Lilja och jag gick en morgonprommis runt Shoreline i förrgår. Vädret var helt perfekt, varmt och skönt, även om jag vill att det ska kylna till litegrann.

Jag visste inte om jag skulle kunna gå på prommis för dagen innan var jag helt förstörd på grund av vad jag trodde var allergier. Men vad fasen skulle jag kunna vara allergisk mot i december liksom?! Granen eller?! Då läste jag att ett fåtal stackare faktiskt är allergiska mot julgranen. Hur jäkla försmädligt skulle inte det vara. Nu har det blivit lite bättre, så antingen håller jag på att bli immun mot granen eller så är det något annat. Vintermånaderna som brukade vara min räddning i all nysning :(. Eller så är det här en vanlig förkylning. Trodde jag visste skillnaden vid dit här laget men men... Finns det någon där ute som lider av vinterallergier av något slag?

Idag ska smurfis och jag gå till parken med en kompis och picknicka, baka pepparkakor och sedan ikväll så ska liten träffa tomten :).

6 kommentarer:

 1. Halloj granallergikern :) finns säkert några udda människor med den allergin. Nä skoja bara. Dem luktar ju så man kan säkert vara allergisk mot dem.
  Vi köper nog inte gran än på ett tag. Några dar innan jul. Har ni tagit fram tomtarna än? Kram /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det finns säkert alla sorter. Kariiiin jag tycker du borde starta en blogg snart så jag kan titta in där och se vad ni har för er :).

   Ja, hemma inskaffar man väl vanligtvis granen mycket närmare jul. Det gjorde alltid vi. Allt är framme, tomtar och troll :). Kramis

   Radera
 2. Det är tydligen inte helt ovanligt att vara allergisk mot gran. Att bara vara allergisk mot JULgranar tror jag dock är lite ovanligare men det förekommer säker! :D

  Vilken trevlig promenad - men mindre julkänsla får man leta efter! Ååååh vad deprimerande! ;) Å andra sidan lyser snön med sin frånvaro även här hemma vilket känns konstigt efter flera år av härligt vita decembermånader... Hoppas det slår om snart... Det ryktas om snö till helgen men det är fortfarande för varmt i marken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag vet inte vad det var. Håller fortfarande på att snora osv. Kan ju ha varit eller är en vanlig jäkla förkylning.

   Jag vet, men tack och lov så kylnade det till några dagar senare. När vi var runt stan' på kvällen och träffade tomten så var det faktiskt riktigt kallt :). Ja, mamma sa att det inte har kommit någon snö ännu. Kanske inte så ovanligt för Bohuslän men för er är det väl ganska ovanligt?

   Radera
 3. Fy tusan vad avundsjuk jag blir, sååå fint ju. Själv promenerar jag ( eller ja, springer mest) i en kal skog där alla löv falligt av och det är lite grått och lerigt ;) Hoppas de allergiliknande symtomen var högst tillfälliga!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det kan ju vara mysigt det också :). Jag saknar ibland hemma och landet. Gräset är tydligen alltid grönare. Tragiskt!

   De jävla symptomen har istället förvandlats till en förkylning tror jag :(... men tror dock att de var tillfälliga :)

   Radera