torsdag 5 december 2013

La Arcada

La Arcada var verkligen jättegulligt. Det var juldekorerat överallt, de hade gratis popcorn, en massa julsångare och sist men inte minst tomten. Lilja blev helt förskräckt när jag skulle lämna över henne till tomten för ett kort. Det gick ABSOLUT inte så jag fick hoppa upp i hans släde också så att Lilja kunde sitta i mitt knä.

Alltså har ni någonsin sett en äkta blöjbak - om inte så se till höger ovan!

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag/kväll!! Blöjrumpor e ju sååå söta!! Emmie har fortfarande blöja iallafall ute, på förskolan å på natten. Blir lite segt de där.
  Förstår att Lilja blev rädd för den kraftigt byggda gubben. Utklädd å rödfärgad, konstig typ!!! :) kram /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blöjrumpor är bäst.... så länge de inte sitter på oss haha...

   Ah ok, har ni börjat träna Emmie ännu eller? Jag tänkte börja nu snart så fort jag får tummen ur och köpt en potta osv.

   Ja alltså tomtar är verkligen konstiga typer eller hur :)

   Radera
  2. Ja då Emmie e allt rätt duktig men när blöjan e på så tar hon gärna den :)

   Radera
 2. Äh - det var ju du som ville sitta hos tomten...! ;) Underbar blöjbak - fotografen har verkligen lyckats med vinkeln! :D

  Så mysigt med alla ljus och tomtar! Men nog var det ännu mysigare förra året hemma i Bohuslän? Med snö och mörker... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur!? Eric tog kortet och lyckades verkligen!

   Jo det är väl klart att det var mysigare med riktig snö, svensk jul, omringad av vänner och familj. Det finns ju inget som går upp emot det. Men vi får göra det bästa av situationen. Hoppas vi kan komma hem nästa år :)

   Radera
  2. DET hoppas jag också! :)

   Radera
 3. Vad mysigt! Hahaha, kan tänka mig att tomten framstår som ganska läskig för de yngre, tur att du visade vägen ;) Vilken supersöt jacka Lilja har! Ni ser lite påklädda ut, börjar det bli lite kyligar i Santa Barbara ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilja har fått så mycket kläder av kompisar här som också har barn så vi har inte behövt köpa någonting direkt. Helt otroligt har det varit. Jackan är från en kompis den med :). Jag tycker också den är så söt, skulle vilja ha en i min storlek :).

   Äntligen har det börjat kyla till sig här också. Den kvällen var riktigt kall och jag hade inte tillräckligt med kläder på mig. Frös ihjäl. Men det var jättehärligt för en gångs skull :)

   Radera