måndag 30 december 2013

Ut med Julen in med Nytt År

Jag måste säga att jag startade nog för tidigt i år med julen och allt vad det hör till. Den senaste veckan så har jag knappt kunnat lyssna på julmusik utan att må dåligt. Har fått byta radiostation direkt! Nu känns det verkligen lagom att fira nytt år. Ut med det gamla och in med det nya! Idag ska jag försöka få ut granen härifrån och hur mycket av julen jag bara kan, så vi kan gå ett nytt år till mötes utan massa saker som håller fast en.

Vi ska fira nyår med Susanne, Lenny och Skyla. Våra favvisar! Ska bli så mysigt. Det blir Swedish style mat och allt vad det hör till, som förrätt (Toast Skagen), potatisgratäng, ox eller fläskfile, sallad till och en god dessert. Idag blir det att förbereda lite inför detta. Får handla mat osv. Men FRAMFÖR ALLT få ut julen!

Firade hemma i Sverige förra året med mina två bästa vänner, Emmelie & Emelie och våra killar. Saknar!!!

4 kommentarer:

 1. Låter som en härlig Nyår! Lagar ni maten tillsammans ? ;)
  ... angående inlägget nedan - när det gäller "medicinsk forskning" så är det alltid delade meningar ,,, vilket är ganska konstigt och irriterande, man tycker ju att det borde vara klart och tydligt om vad som är farlig eller inte, men så är det inte :( ... tyvärr
  Man får nog lite lite till sin egna magkänsla ... och vad gäller sovande på vänstersida vid graviditet ,,, då borde nog många fler bebisar ha dött i mammans mage om det hade stämt ?!

  Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Hoppas ni får en supernyår ni också. Vad ska ni göra förresten? Har ni några planer? Nope lagar nog maten på vart sitt håll och värmer nog bara upp när vi kommer dit. Förra året så lagade alla vi tjejer maten ihop. Jättemysigt verkligen!

   Åh ja, jag skulle ju tänkt på att fråga dig för du är ju sjuksköterska :). Ja, visst är det väldigt konstigt när det finns sådana delade meningar om något. Jag håller med dig om att man får nog gå på magkänning när det gäller det här. Jag pratade faktiskt med doktorn om det här idag och han sa att ligg hur du vill, på det sätt som du känner dig mest bekväm på. Han sa att om det skulle bli syrebrist så skulle jag märka det väldigt fort och byta ställning. Så ni verkar ha samma inställning :). Tack för din kommentar om det :). Kramar

   Radera
 2. Du glömde det absolut viktigaste förra nyårsafton... Jag är sårad!

  SvaraRadera