tisdag 15 februari 2011

God Natt!!!

Ahhhh sa skont det ska bli att lagga sig och sova snart. Hela natten igar sa lag jag och vred och vande pa mig och kunde inte sova. Hoppas det blir annorlunda inatt. 

Har suttit och fyllt i en ansokan till ett jobb som jag ar intervju #2 med imorgon kl 9. Hade en imorse. 

Innan det sa traffade jag mina tva duktiga studenter. Jatteroligt! De har borjat satta ihop meningar nu. Hur kul ar inte det. 

Forresten ar det nagon mer an jag som mar jattedaligt fran att svalja B-vitaminer? For det forsta luktar de askass och om man inte svaljer de med en gang sa smakar det fruktansvart i munnen och det kanns som att man kommer spy. Jag vill ata dessa vitaminer men det ar ju sa ackliga!!!!


6 kommentarer:

 1. Men Lindis, pre-natal vitaminer?? :) :D

  SvaraRadera
 2. HAHAHA... gud tankte inte ens pa det. Jag tar de for har, naglar och hud. De ska tydligen gora undderverk for har. Gud kommer genast redigera inlagget :). Totalt oblivious

  SvaraRadera
 3. Hahahaha! oki! Började allt undra där ett tag. ;)

  Så dessa vitaminer är bra för håret säger du. Kanske nåt att satsa på då! :)

  SvaraRadera
 4. Forstar det :)... Ja, de ska vara jattebra for haret. Om du har tankt pa gravida kvinnors har, sa ser det alltid valdigt glansigt ut, vilket ar pga vitaminerna man ska ata. Finns inget som sager att aven vi kan ata de. Men du som ar sa harfager behover ju inte de :)

  SvaraRadera
 5. Ett tips är att svälja med med yoghurt(helst med någon smak). Det hjälper otroligt bra när man ska svälja stora piller och det döljer smaken så mycket bättre än bara vatten! :)

  SvaraRadera
 6. Men tack vilket bra tips. Det ska jag testa :)

  SvaraRadera