torsdag 3 februari 2011

Intervjuv

Idag hade jag min intervjuv med the "Dream Foundation." Det gick faktiskt jattebra. Fick en tour av kontoret och traffade alla som jobbade dar. Fick ocksa gora en andra intervjuv med en. Nu hoppas jag att det kanske kan bli nagot av detta.

Jag kom precis hem fran min svenska klass som jag haller i haha. Det var jatteroligt. De tva manniskorna ar saaaa himla trevliga och vi skrattar genom hela lektionen. Killen som jag lar ut till larde sig svenska tills han var 4 ar gammal, sa hans uttal ar nast intill perfekt. Sa nar vi sitter och gar igenom alfabetet pa svenska sa later det sa fruktansvart roligt i och med att han ar en fullvuxen man med perfekt uttal som jag gar igenom alfabetet med.

Har ar nagra bilder fran idag innan intervjun. Och ja mamma jag satte bort haret till intervjun.


Har kan man se liten av utsikten fran vart hus.

Vad tror ni om mina chanser?

5 kommentarer:

 1. Verkligen fantastisk utsikt från er balkong! Men förstår att det blir jobbigt att bo ihop med 6 (!)karlar!!!
  Jag har varit i Santa Barbara en gång i tiden och ev bor min au-pair-familj där nu. Minns att där var fint.
  Hoppas du får jobbet!

  SvaraRadera
 2. Hej Eva, WOW!!! Gud sa roligt, du ar min forsta kommentar :)... Ja ja vad roligt, da kommer du sakert komma ihag vissa stallen som jag kommer ta kort pa har i bloggen i framtiden i och med att du varit har redan. Kul, jag maste kolla in din blogg ocksa. Ha det bra.

  SvaraRadera
 3. :) Vad kul att du blev så glad! Du kommer ju att få många kommentarer i framtiden, men än är det väl inte så många som hittat din blogg. Ett bra sätt är att läsa och kommentera i andras bloggar för då kommer en del läsare från den bloggen att gå in och kolla din blogg och gillar de den återkommer de ju. Du bör byta den lilla Blogger-ikonen(som syns här ovan vid din kommentar)till ett foto eller bild och skriv t.ex Linda i Kalifornien eller Lindas USA istället för bara Linda. Du går bara in på ditt Google-konto och ändrar.
  Se till att "pinga" dina inlägg direkt efter att du skrivit dem på Bloggportalen! Då kommer ditt inlägg att ligga där på förstaparkett ett par timmar åtminstone. Om du inte pingar är det mycket möjligt att det aldrig kommer att synas där eftersom de går efter tiden på inlägget.
  Lycka till!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Ja jag blev verkligen jatteglad haha. Tack sa hemskt mycket for tipsen. Ska forsoka pinga mitt nyaste inlagg nu. Kram

  SvaraRadera
 5. Eva, jag pingade precis! Trodde det skulle vara svarare an sa. Tack igen for tipsen. Vet du forresten om jag kan svara pa nagot satt direkt till din kommentar och inte kommentera sjalv liksom? Ha det bast.

  SvaraRadera