söndag 5 april 2015

Äggjakt

Varje år så är det äggjakt på påsk runtom i Santa Barbara. Det har blivit lite till en tradition att vi åker till Elings Park varje år. Det är ett väldigt ståhej med en massa kul för barnen. De har hopptorn, hinderbanor, en lekpark, ansiktsmålning osv. och så klart äggjakt. Det är på en stor fotbollsplan de lägger ut alla äggen på och sedan har de olika åldrar springa samtidigt. Lilja och Sofia är i samma åldersgrupp, 0-3 hihi. Sofia och jag satt kvar på filten medans Lilja och Eric sprang som bara den efter äggen. Det skulle tydligen vara en massa bra priser i äggen, förutom godis men vi fick inte en enda av de priserna tyvärr. Ni ska se när startskottet går av för de mindre, det är som kor på grönbete när de springer iväg och det kan bli riktigt aggressivt. 

Efter äggjakten åkte vi till Shoreline Cafe med några kompisar. Det är ett cafe som ligger på stranden.        Man kan sitta i sanden om man vill. Det är det perfekta stället att ta barn till, barnen leker nämligen i sanden precis utanför restaurangen. Ett tips om ni är i Santa Barbara och vill gå på restaurang med barn.

Nu är det dags för kyrkan och sedan påskfirning!!!


Sofia var inte ett dugg rädd för påskharen vilket jag inte riktigt kan förstå då den ser som tagen ur en skräckfilm. Lilja var dock livrädd. 


2 kommentarer:

  1. Haha - trevlig tradition fast det låter som gjort för bråk om äggen... :)

    SvaraRadera
  2. Absolut det går hårdhänt till!

    SvaraRadera