torsdag 16 april 2015

Bebisarnas Födelsedag

Godmorgon alla glada bloggläsare. Hur mår ni? 

Bebisarna är nästan ett år gamla. Sofia blir ett den sista april, på Valborgsmässoafton och Everly (Sofias kusin) har redan fyllt ett. Vi ska ha en födelsedagsfest nu på lördag för båda två, en liten en med familj och några få vänner. Så dagen får gå i födelsedagens tecken. Jag har en massa att göra, städa, vattna blommor, laga min ost och skinkpaj, baka "sugar cookies" i form av små margarita blommor etc. Födelsedagens tema är nämligen margarita blommor (vitt och gult).

Det var så skönt att vakna upp idag utan att stressa iväg någonstans. Trots att jag har en massa att göra så är det skönt att bara vara hemma ibland. Jag är fortfarande i min pyjamas och har inga planer på att byta till vanliga kläder. Jag sitter här och äter min Whole30 frukost som för övrigt är riktigt god och mättande medans bebis tar en tupplur (hoppas på en lång en :)). Idag känner jag mig inte lika trött som igår vilket är bra då det är mycket som ska göras. Vi hörs senare. Kram

En vanlig frukost för mig på Whole30 består av avocado, tomater, 3 hårdkokta ägg och en kokosnötslatte. Det är faktiskt helt ok och riktigt gott. 2 kommentarer: