onsdag 23 februari 2011

Change of Plans!!!

OH MY GOOOOOSH. Jag ar sa glad sa det finns inte. Jag fick ett annat jobb erbjudande som jag ville has sa extremt mycket. Allt loste sig sa bra. Jag skulle rapportera in till det nya jobbet idag kl 11, men de ringde fran det andra stallet kl 9 och erbjod mig det jobbet. Jag beklagade mig extremt pa det andra stallet. De forstod och var inte arga. Kanns bra. 

Men det ar sa har det ska kannas nar man far ett nytt jobb. Det kanns sa bra. Detta foretaget ar jattestort och de har kontor over hela varlden. Om jag nagon gang skulle vilja flytta tillbaka till Europa sa skulle ju det kanske ga. Min nya titel ar "PSG Coordinator," pa "Yardi Systems." Jag ar ingen assistent langre utan jag har en egen position om ni forstar vad jag menar. TJOOOOHOOOO!!!! Dagen kunde inte borjat pa ett battre satt. 

Nu ska jag ivag och kolla pa en lagenhet och sen trana.

Ser jag glad ut? Gud vilket goofy kort.

4 kommentarer:

  1. Åååh vad kuuuul! :D Men vad gör en PSG coordinator?

    Vilken tur att du var vaken tidigt idag då, annars kanske du hade missat det samtalet. ;)

    SvaraRadera
  2. Grattis!!! Det ar ju precis runt hornet fran mej! Vad kul!!! Vi kan luncha tillsammans oftare nu :) GRATTIS!!!

    SvaraRadera
  3. :) De ringde och andrade titeln, fast det ar samma position. Titel ar nu "Operations Analyst," sa jag ar en analyst haha. Jag kommer hjalpa till med klienter och sa vidare for att se till att de ar nojda. Se till att websidorna ar uppdaterade och mycket mer.

    SvaraRadera
  4. Jessica, ja just det. Gud va kul. Mer lunch blir perfekt :)

    SvaraRadera