fredag 4 februari 2011

En intervjuv till!

Hej alla glada dar ute. Idag vaknade jag upp och madde as kass. Nu ar det battre tack och lov. Jag var radd att jag hade fatt Erics hemska bacill.

Idag hade jag annu en intervjuv pa samma stalle. De kontaktade mig imorse och sa att de ville ha in mig igen for att mota med agaren av foretaget, plus att de ville att jag skulle skriva ett professionelt brev till agaren som innefattade varfor jag var intresserad av att jobba for de. Sa jag gjorde det.

Intervjun gick bra (tror jag). Det var lite konstigt for han typ testade mig genom hela intervjun. Han var verkligen ett original. Han fragade mig fragor som vad for slags drink jag gillar mest. Jag svarade att jag gillar Lemon Drops. Da borjade han skratta helt hysteriskt och saga att jag "FAILED THE TEST." Tydligen sa svarar mest manniskor med att de gillar vatten. Plus nar vi sitter dar sa borjar han lasa igenom brevet som jag skrev till honom tidigare under dagen och nar han kommer till slutet sa borjar han skratta hysteriskt igen. Jag forstod ingenting. Plotsligt sa ringer han upp en manniska och fragar varfor denna manniska i fraga ljuger for arbetskandidaterna. Jag hade namligen skrivit nagot i stil med att "i mitt mote med Eerin sa forklarade hon att har man en ide eller tanke sa ar det valdigt uppskattat inom foretaget" osv... Detta ringer han da upp henne om. Hon skrattade och korde pa med hans skojerier (som jag antar att det var). Detta hander igen. Jag borjar prata om nagonting som jag och Carol (den som jag intervjuade med igar) pratade om och han ringer upp henne och sager "I WANT TO SEE YOU IN MY OFFICE RIGHT NOW." Hon kommer over och da ifragasatter han henne om vad som hade sagts i gardagens mote. Carol hade forklarat for mig att hennes stil och hans (Toms) stil ar olika. Hon ar lugnare medans han behover saker pa stort oftast. Jag intervjuar alltsa for att assistera dessa tva. Da ropar han hogt till henne att jag har sagt att han vill ha saker pa stort medans hon ar lugnare. Hon sager att det var inte sa hon uttryckte sig. Da sager jag att jag menade ju inte och "quota" henne men det var det jag tog fran motet. Hur som helst. Sedan sager han at henne att nu far hon bege sig ut fran hans kontor. Sar har gick motet ungefar. Nar han sedan var klar med allt det har sa ropar han hogt att "I AM DONE! DO YOU HAVE ANY QUESTIONS FOR ME." Sa jag borjar fraga honom fragor.

Ja vi far val se hur det gar.

Jag och Eric var och kollade pa en lagenhet idag. Helt otroligt. Jag haller mina tummar for att allt ska ga i las. Manniskan som ager stallet sa att han gar inte pa papper utan pa feeling, och han kande tydligen att han skulle vilja ha oss dar. Hall tummarna for mig.

Snart sa kommer min gamla arbetskompis, Antonio upp hit till "The Mountain" och sa ska vi dricka lite vin och tjota.

Jag och Eric nu

En av mina gossedjur (also known as "Standiga Foljeslageare)

Clyde ALSKAR att vara i garderoben, han vill aldrig komma "OUT OF THE CLOSET." Kan han vara "gay???"

1 kommentar:

  1. Sicken intervju du va på!!! Han verkar verkligen annorlunda!! Orkar man jobba för en sådan typ :)

    SvaraRadera