söndag 13 februari 2011

Valentine's Day!

Imorgon ar det Valentine's Day eller Alla Hjartans Dag. Den dagen som aven ar den storsta vinst dagen for "Corporate America." 

Jag ar splittrad infor denna dagen. Samtidigt som jag tycker det ar lojligt att spendera pengar pa blommor, choklad, middag eller vad man nu valjer att spendera pengar pa, i och med att det mer ar en vinst dag for foretagen, sa vill jag anda att Eric ska gora det speciellt for mig och jag vill gora det speciellt for honom. 

Vi har inte direkt planerat nagot, och det kommer nog inte bli nagot mer an att jag lagar en extra god middag och koper ett gulligt kort till honom.Vi far se vad han gor for mig ;).

Jag kommer ihag pa gymnasiet da vi kopte nejlikor till varandra pa Alla Hjartans Dag. Man fick fylla i en liten lapp som sattes fast pa en nejlika som skickades till personen i fraga. Sedan sa satt man i klassrummet och vantade ivrigt pa sitt namn att ropas upp sa att man fick i alla fall en nejlika. Jag och mina vanner sag alltid till att vi kopte en till varandra for att fosakra oss om att vi fick nagon nejlika :). 

Man ville ju inte sitta dar utan. Jag tyckte alltid det var hemskt for man ar sa utelamnad, samtidigt som det speglade vem som var popular eller inte. Det blev ju alltid nagon eller nagra som satt utan nejlika.

Hur som helst: 

HAPPY VALENTINE'S DAY


2 kommentarer:

  1. Victoria Kahlroth (fd Sörquist)14 februari 2011 kl. 03:21

    Hej Linda! Vilken gulleblogg du har! Va kul att se hur du har det, jag undrar om folk skulle tycka det var lika spännande om jag började blogga härifrån Växjö hahaha!! Inte riktigt lika exotiskt... Må så gott och hoppas att du får en fin kommersiell kärleksdag ;-) Kram från gymnasie-Vicky

    SvaraRadera
  2. Hej Vicky, gud sa roligt att hora fran dig. Ja men du jag hade last din Vaxjo blogg :)... Glad Alla Hjartans Dag.

    SvaraRadera